Tiffany Moon tërheq Annemarie mbi ezofagun Sutton Stracke

Klea

Tiffany Moon tërheq Annemarie mbi ezofagun Sutton Stracke

“Darka nga ferri” famëkeq dhe stresuese në The Real Housewives of Beverly Hills shërbeu me mijëra dramë. Prezantuesi, Kyle Richards, i akuzuar Sutton Stracke të mos ngrënit. Sutton tha se Kyle ishte në dijeni të problemit të saj mjekësor.

“Çrregullimi im i ezofagut nuk është diçka për t’u tallur. Unë nuk mund të ha ushqime të caktuara”, shpjegoi Sutton në një intervistë rrëfimi. Por fillestar Annemarie Wiley është infermiere anesteziste. Dhe me sa duket një sleut me kohë të pjesshme. Ajo u ngrit në punët e Sutton-it dhe ezofagut të saj.

Annemarie i tha Sutton se asaj i duhej të “përtypte më shumë ushqimin e saj”. Ky fillestar po vjen shumë i fortë dhe është Team Kyle gjatë gjithë rrugës. Më pas, ish-ylli i Real Housewives of Dallas Tiffany Moon diskutoi sjelljen e Annemarie në një video në Instagram. Oh, dhe Tiffany është një anesteziologe.

Dr. Tiffany Moon peshon në ezofagun e Sutton

“Mendoj se ishte shumë shqetësuese se si Annemarie po përdorte profesionin e saj mjekësor për t’i treguar gjëra Sutton-it për gjendjen e saj,” tha alumi i RHOD.

“Ezofagu ekziston për një arsye, që është për të futur ushqimin nga goja në stomak. Është si një tub i gjatë e i ngushtë,” shpjegoi Tiffany. “Ndonjëherë ezofag mund të ketë një shtrëngim, i cili është një ngushtim, dhe mund të jetë i rëndë ose mund të jetë i lehtë.”

Ajo vazhdoi, “Kështu që ju nuk e përtypni më shumë ushqimin tuaj. Striktura është një shtrëngim dhe ju mund ta përtypni ushqimin sa të dëshironi, por nëse nuk e përzieni në një smoothie, nëse shtrëngimi juaj është i ngushtë, do të keni ndjenjën e ushqimit të ngecur në ezofag. Kjo tingëllon jashtëzakonisht e pakëndshme.

Në fund, Tiffany-t e gjeti të gjithë bisedën “disi të çuditshme”. Amen! Ajo shtoi, “Unë nuk e di se çfarë e bëri atë të shkojë kaq vështirë në Sutton, veçanërisht pasi ishte festa e saj.”

“E kuptova se ishte tepër e vrazhdë. Por po, le të mos përdorim njohuritë tona mjekësore për t’iu drejtuar njerëzve, veçanërisht kur e keni gabim, “tha Tiffany.

Mund të kapni The Real Housewives of Beverly Hills të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.