Thomas Ravenel

Klea

Thomas Ravenel SHPËRTHON Kathryn Dennis si “Personi më i keq në botë” pasi ajo futi makinën e saj në një oficer policie dhe më pas u largua nga vendi i ngjarjes!

Thomas Ravenel SHPËRTHON Kathryn Dennis si “Personi më i keq në botë” pasi ajo futi makinën e saj në një oficer policie dhe më pas u largua nga vendi i ngjarjes!

Thomas Ravenel ka lëshuar një sulm të ashpër ndaj Kathryn Denisish e dashura e tij dhe nëna e dy fëmijëve të tij, pasi yjet e saj të mëparshëm folën shumë për të në BravoCon 2023.

Thomas Ravenel

Thomas Ravenel61, etiketuar Kathryn Denis32, si “personi më i keq në botë që njoh” dhe nuk i kurseu mbështetësit e saj si Craig Conover, Shep Rosedhe Austen Kroll, të cilin ai e etiketoi si “humbës total”, në Twitter. Fjalët e tij të ashpra erdhën pas të parës Sharmi jugor bashkë-yjet e miratuar Kathryn’s veprime të mjerueshme.

Thomas Ravenel

LIDHUR: (EKSKLUZIVE) Thomas Ravenel iu dha kujdestaria e përhershme e vetme në betejë ligjore me Kathryn Dennis

Gjatë një ndërveprimi publik në Twitter, Thomas u përball me një pyetje hetuese se pse ai zgjodhi Kathryn si nëna e fëmijëve të tij, të cilës ai iu përgjigj me humor vetëpërçmues: “Dreq pyetje e mirë! Më arrite atje!” Më tej, ai implikoi Craig dhe Shep në përdorimin e drogës me Kathryndhe megjithëse më pak të sigurt për Austenai u shpreh i sigurt për dy të tjerët.

Craig Conover

Kjo valë kritikash pasoi Craig dush Kathryn me komplimente në BravoCon. Kathryn u shkarkua nga Sharmi jugor në janar pas afro dhjetë vjetësh. Duke folur në BravoCon 2023, Craig dëshiroi hapur Kathryn’s kthehen dhe ka bërë të ditur se ai, së bashku Shepkishte filmuar së fundmi me të.

Craig Conover

Craig zbuti pritshmëritë për pamjet, duke treguar se nuk kishte gjasa të transmetohej pasi ishte një favor personal nga prodhimi. Pavarësisht kësaj, ai e përmendi atë Austen mbetet në kontakt me të, ashtu si edhe anëtarët e tjerë të kastit.

Craig mbajti një pikëpamje shpresëdhënëse, “Unë mendoj se dera është gjithmonë e hapur”, duke shtuar besimin e tij se Kathryn është duke u fokusuar në vetë-përmirësimin dhe kishte disa përparime për të bërë përpara se të kthehej potencialisht në shfaqje. Ai përfundoi me një notë mbështetëse, duke shprehur shpresën për mirëqenien e saj.

Kathryn Denis

Në një përgjigje të drejtpërdrejtë ndaj një hetimi në Twitter rreth Kathryn’s përplasja e fundit me goditje dhe vrap që përfshin një ofertë policie, Thomas citoi troç përfshirjen e saj në një incident të goditur me vrap në një kalim të shkollës fillore, duke kërkuar çdo pyetje të mëtejshme.

Siç raportohet ekskluzivisht nga All About The Tea, incidenti përfshinte Kathryn’s makinë në një goditje dhe vrap në Shkollën Fillore Whitesville në Moncks Corner, SC Ford SUV i vitit 2022, i regjistruar me emrin e saj, u përplas me një deputet të Berkeley County që mbikëqyrte trafikun.

Kathryn Denis

Patrulla e autostradës së Karolinës së Jugut konfirmoi se ngjarja ndodhi mëngjesin e 20 tetorit dhe deputeti pësoi lëndime jo të rrezikshme për jetën. Automjeti në fjalë është larguar nga vendi i ngjarjes dhe më pas është gjetur në Kathryn’s vendbanimi.

Në janar 2023, All About The Tea raportoi ekskluzivisht këtë Thomas iu dha kujdestaria e përhershme e vetme e dy fëmijëve që ndan me ish-in e tij, Kathryn.

Kathryn Denis

Kathryn humbja e kujdestarisë për shkak të prindërimit të pakujdesshëm dhe një sërë veprimesh të pakujdesshme që i rrezikuan fëmijët e saj të mitur ishin arsyet kryesore që ish. Sharmi jugor ylli humbi kujdestarinë.

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Kathryn abuzon me drogën, alkoolin dhe vuan nga një sërë çrregullimesh të shëndetit mendor. Sipas dokumenteve të gjykatës, Kathryn’s “i varur nga medikamentet me recetë, marihuanë, alkool, pazar dhe seks”.

Kathryn Denis

Sipas babait të vetëm të dy fëmijëve, të dy fëmijët e tij kanë fituar “probleme zhvillimi dhe sjelljeje”, si rezultat i Kathryn’s Abuzimi i “drogave dhe alkoolit” para lindjes.

Psikiatri mjekoligjor, Dr. Timothy Brewerton, raportoi se Kathryn është diagnostikuar me 17 çrregullime të shëndetit mendor duke përfshirë: Bi-polar, ADHD dhe PTSD. Dhe listoni 17 medikamente që ajo i ka marrë kohët e fundit dhe/ose po i jepen aktualisht. Mjeku e ka goditur yllin e realitetit për keqtrajtim si “sipërit” dhe “poshtë”.

Kathryn Denis

Në vitin 2020, ndërsa Çifti atëherë 4-vjeçar, djali, Shën, ishte nën kujdesin e nënës për një vizitë – një fqinj ishte dëshmitar i fëmijës që endej në trafik. Herën e parë, fqinji e shoqëroi fëmijën në shtëpinë e nënës së tij, por pasi ndodhi për herë të dytë (në të njëjtën ditë), kalimtari thirri policinë.

Kathryn Denis

Sipas njoftimit të policisë, “Kur ka mbërritur kalimtari, Kathryn’s babai ishte duke fjetur në divan (Kensie dhe Kathryn nuk ishin aty). Pasi u përcoll në shtëpi, Shën doli nga shtëpia për herë të dytë. Në atë moment kalimtari thirri policinë.”

Pamjet e Kathryn duke i lënë fëmijët vetëm në shtëpinë e saj në shumë raste ishte paraqitur në gjykatë.

Sharmi jugor transmetohet të enjten, në orën 21:00 ET, në Bravo.