Thomas Ravenel

Klea

Thomas Ravenel i kërkon falje Olivia Flowers pasi ekspozoi se ajo ‘e përdori’ atë për famë!

Thomas Ravenel i kërkon falje Olivia Flowers pasi ekspozoi se ajo ‘e përdori’ atë për famë!

Thomas Ravenel postoi një falje publike për Olivia Flowers pas pretendimit të Sharmi jugor ylli u lidh me të për të marrë pjesë në shfaqjen Bravo.

“Do të doja të bëja një deklaratë në lidhje me intervistën time lidhur me Olivia Flowers. Unë nuk u përpoqa ta lëndoja atë.” Thomas shkroi të premten X.

Olivia Flowers

Ai vazhdoi – “Kur mendova se intervista kishte mbaruar, bëra marrëzi atë që mendova se ishte një vërejtje vetë-përçmuese se ‘NDOSHTE ajo më përdori mua’.

“Nuk e kisha idenë se kjo do të ishte historia dhe i kërkoj sinqerisht falje asaj. Kam respektin maksimal për të si person dhe mik. Ishte një linjë budallaqe për hedhjen dhe më vjen keq për këtë”, tha Sharmi jugor tha alum.

Thomas Ravenel

Thomas Ravenel foli me Gjithçka rreth çajit pas Olivia ishte e ftuar për qëndrimin e saj një nate me ish politikanin gjatë ribashkimit të sezonit 9. Ai ka theksuar gjatë intervistës se Olivia nuk kishin një lidhje me shfaqjen përpara zhurmës së tyre të fshehtë, në janar 2017.

“Ajo më përdori mua! Olivia ishte në Atlanta duke ndjekur një karrierë aktrimi dhe ajo donte të merrte pjesë në atë shfaqje (Sharmi jugor), prandaj ajo u miqësua me mua”, pohoi ai.

Lulet Olivia

Thomasi cili shpjegoi se pyeti Olivia jashtë kur ai ishte në qytet për dasmën e nipit të tij, u shfaq në serialin Bravo nga 2014-2018.

Olivia Flowers

Ai tha – “Ajo ishte 24 vjeç (në atë kohë) JO 20, siç pretendoi ajo në ribashkim.”

“Ishte një mbrëmje argëtuese dhe një gjë çoi në një tjetër pasi ajo më ftoi në apartamentin e saj,” vazhdoi ai. “Pas asaj nate, nuk e thirra më kurrë. Ishte një marrëveshje një herë.”

Thomas shtoi – “Unë kurrë nuk do ta pranoja se kisha bërë seks me të derisa të më rritën në ribashkim.”

Lulet Olivia

Babai i tre fëmijëve shpjegoi se intervistën e dha për të sqaruar afatin kohor të takimit dhe për të mohuar se kishte tradhtuar ish-in e tij. Kathryn Dennis, kur u lidh me Olivia.

Ai tha: “Unë kryesisht po përpiqesha të sqaroja faktet që vërtetonin se ajo nuk e tradhtoi miqësinë e saj me Kathryn Denis.”

Olivia Flowers

Thomas, 61 vjeç, ndau një lidhje pa ndërprerje me Denis nga 2013-2016. Ish të dashuruarit ndajnë dy fëmijë së bashku.

Kathryn dhe Olivia, 31, janë miq të ngushtë që nga viti 2021.

Një natë u ekspozua gjatë një diskutimi të nxehtë mes Olivia dhe ish shoqja e saj, Taylor Ann Greene cila kishte zbritur në sediljen e nxehtë mbi lidhjen e saj të supozuar me të e Olivias ish, Austen Kroll.

Thomas Ravenel

E gjelbër ngacmoi bombën kur ajo këshilloi Olivia – “Fal siç do të doje të të falnin.”

“Vazhdo dhe thuaj. Unë tashmë e shoh atë që po përpiqeni të bëni, “ Olivia i këputur. “Ti e ke varur këtë mbi kokën time. Dua ta shoh. Thuaje. Thuaje.”

E gjelbër u përgjigj – “Të gjithë Thomas situatë.”

Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green

Mikpritës, Andy Cohenpyeti – “Thomas Ravenel?”

“Po,” Olivia shpjegohet. “Isha sapo mbaruar universitetin, 20 vjeç, një natë memece e dehur, një herë, u lidha me T-Rav dhe doja ta çoja në varr. Kush nuk do ta bënte?”

Olivia deklaroi se nuk e dinte Kathryn në atë kohë. Kathryn mbështeti shokun e saj, duke e siguruar atë se ajo nuk bëri “asgjë të gabuar” në një postim të mëvonshëm në Instagram.

Olivia Flowers

Kathryn ka shkruar krahas fotove të Olivia — “Nuk kemi qenë kurrë më afër, nuk ke bërë asgjë të keqe dhe nuk ke nevojë të shqetësohesh se mos gjykohesh nga unë .”

Sharmi jugor transmetohet të enjten, në orën 20:00 ET, në Bravo.