Theresa Nist pranon se dasma e artë nuk ishte "plani origjinal"

Klea

Theresa Nist pranon se dasma e artë nuk ishte “plani origjinal”

Pasi gjeti dashurinë në televizion, Beqari i Artë yjet Gerry Turner dhe Theresa Nist donin të kalonin kohë për të shijuar fejesën e tyre. ABC kishte plane të tjera.

Variety raportoi se dy zogjtë e dashurisë u ulën me producentët e shfaqjes për panelin e Producers Guild FYC dhe shpjeguan kohën e shpejtë të kthesës nga fejesa në martesë. Fejesa e tyre u bë publike gjatë finales së Golden Bachelor më 30 nëntor dhe më pas ata njoftuan se dasma e tyre televizive do të ishte më 4 janar 2024. Kjo është e shpejtë, edhe me magjinë e TV.

Ne të gjithë kemi një hapësirë ​​të shkurtër vëmendjeje, kështu që ka kuptim ta përfundoni dasmën menjëherë pas finales. Megjithatë, Theresa dhe Gerry nuk e kishin ndërmend ta bënin këtë martesë të shpejtë të janarit.

Një ndryshim planesh dhe një afat kohor i çrregullt

Në jetën reale, Theresa dhe Gerry u fejuan më 31 gusht. Thjesht nuk e pamë derisa u transmetua në TV tre muaj më vonë. Tani, dasma e tyre është afër, por Theresa shpjegoi se nuk ishte plani fillestar për t’u martuar kaq shpejt. Ajo tha, “Duhej të mendonim për këtë dhe në të vërtetë nuk ishte plani fillestar për ta bërë këtë.”

Nuk mund t’i fajësoni ata që duan pak kohë për të shijuar fejesën e tyre. Ata u takuan në një reality show televiziv me produksion të lartë. Jepuni atyre një mundësi për të shijuar njëri-tjetrin! Megjithatë, ata përfundimisht patën një ndryshim në zemër. Ata e kuptuan se kishte kuptim të përfshinin Kombin Bachelor në ditën e tyre të madhe.

Përfundimisht, ajo dhe Gerry patën një ndryshim në zemër. Ata e kuptuan se kishte kuptim të përfshinin Kombin Bachelor në dasmën e tyre.

“Kur menduam shumë për këtë, thamë se ka kaq shumë njerëz që janë prekur nga shfaqja,” shpjegoi Theresa. “Ne donim t’i sillnim ata së bashku me kulmin e tij dhe t’i futnim në të.”

Prodhuesit donin një martesë të shpejtë

Edhe pse Theresa dhe Gerry planifikonin të merrnin kohë me fejesën e tyre, ekipi pas serialit gjithmonë kishte në mendje një martesë të shpejtë. Producenti dhe producenti ekzekutiv Jason Ehlrich tha se ata filluan të planifikonin dasmën një ditë pas fejesës.

“Ne ramë në tokë duke vrapuar dhe jemi ende,” shpjegoi Jason. “Ne po ecim me shpejtësi dhe tërbim për ta bërë këtë me të vërtetë një festë për të dy ju dhe një festë [of] ekskluziviteti gjithashtu.”

Pra, nuk duket sikur Theresa dhe Gerry kishin shumë mundësi zgjedhjeje kur planifikonin këtë martesë të shpejtë. Ndoshta ky është vetëm çmimi që paguani për t’u regjistruar në një shfaqje takimesh reale televizive. Sido që të jetë, ndërsa ekipi i prodhimit shkon shpejt dhe i furishëm për të realizuar këtë martesë, ne do të jemi kureshtarë të shohim se sa do të zgjasë kjo martesë.

Mund të shikoni Theresa dhe Gerry të martohen gjatë Dasmës së Artë, 4 janar në orën 8/7c në ABC.