Winter Everett

Klea

‘The Family Chantel’ Pedro akuzon Chantel se ka vjedhur 625 mijë dollarë nga llogaria e tyre e përbashkët bankare

‘The Family Chantel’ Pedro akuzon Chantel se ka vjedhur 625 mijë dollarë nga llogaria e tyre e përbashkët bankare

Pedro Jimeno vendos gruan e tij të larguar, Chantel Everettnë shpërthim në një pamje paraprake të episodit premierë të Chantel Familjare.

Pedro Jimeno

Pedro akuzon Chantel e mbarimit të llogarisë së tyre të përbashkët bankare mes divorcit të keq të çiftit.

Chantel vodhi të gjitha paratë nga llogaria e përbashkët bankare”, tregon ai i zemëruar para kamerave.

Ai vazhdon – “Unë shkova sot në mëngjes për t’u përpjekur të merrja gjëra të vogla për apartamentin tim dhe kur ata u përpoqën të rrëshqisnin kartën, kartela shkroi ‘Refuzoi’. Vura re se ajo hoqi gjithçka, 265,000 dollarë.”

Chantel Everett

Pedro më pas pretendon se ish-i i tij i ardhshëm përfundimisht ia dorëzoi paratë gjykatës pasi kishte shpenzuar 60 mijë dollarë, por Chantel hedh poshtë historinë e tij.

“Ai po përpiqej të thoshte se unë vodha para, por jo, nuk e bëra”, thotë ajo. “Unë i nxora paratë nga llogaria, por ato para i përdorja për divorcin tonë dhe faturat e shtëpisë. Dhe më pas, pjesën tjetër ia dhashë sekretarit të gjykatës.”

Pedro Jimeno

Chantel shpjegon se ajo i tërhoqi fondet sepse “nuk e dinte se çfarë ishte në gjendje të bënte”.

Ajo shton për procesin e saj të të menduarit – “Unë jam sikur, ‘Më duhet t’i heq këto para përpara se Pedro të ikë diku në Republikën Domenikane dhe t’i fshehë ato.”

Chantel Familjare

Pedro nuk e blen atë Chantel po “paguan gjithë ato para në tarifat ligjore dhe shpenzimet e shtëpisë”, duke etiketuar shpjegimin e saj “dem*t”. Ai ndan frikën e tij se Chantel është jashtë për “hakmarrje” dhe ka të ngjarë të shtyjë që ai të dëbohet duke pretenduar një “mashtrim” të supozuar martese.

Ai vëren – “Nga ajo familje, nuk dihet kurrë.”

Chantel Everett

Pedro më vonë u thotë anëtarëve të familjes, nëpërmjet një telefonate në FaceTime, se Chantel “kërkon gjysmën e gjithçkaje që ka mbetur” dhe po refuzon të nënshkruajë divorcin derisa të arrihet një marrëveshje. Familja e tij i quan kërkesat e saj “të padrejta”.

“Ajo ju bëri pis,” një nga Pedro’s relatives deklaron. “Mos i jep paratë. Mos i jep asgjë.”

Dimri Everett

Populloret I fejuari 90 ditor alums takohen personalisht për herë të parë në e Pedros vendasja e Republikës Dominikane, ku më vonë u fejuan. Kamerat TLC të dokumentuara Pedro ardhja në Shtetet e Bashkuara me një vizë K1, e cila i dha çiftit 90 ditë për të vendosur nëse do të lidheshin apo jo. Chantel dhe Pedro u martua në vitin 2017, mes dramës familjare që përfundimisht çoi në grindje fizike.

Pedro Jimeno

Marrëdhënia e diskutueshme e çiftit shpërtheu me mbylljen e sezonit vitin e kaluar, dhe duket se gjërat vetëm sa përkeqësohen ndërsa ish-të e hidhur lundrojnë për një divorc të diskutueshëm.

Dimri Everett

Sezoni i fundit i Chantel Familjare do të dokumentojë fundin e Chantel dhe e Pedros martesë. Dyshja u nda në prill 2022 dhe Pedro deklaroi se martesa e tyre ishte “e prishur në mënyrë të pakthyeshme” kur ai paraqiti kërkesën për divorc muajin e ardhshëm.

Chantel Familjare kthehet të hënën, 6 nëntor në orën 21:00 ET, në TLC.