'The Family Chantel' Chantel Everett dhe Pedro Jimeno shitën shtëpinë e tyre në Gjeorgji për një fitim të madh

Klea

‘The Family Chantel’ Chantel Everett dhe Pedro Jimeno shitën shtëpinë e tyre në Gjeorgji për një fitim të madh

‘The Family Chantel’ Chantel Everett dhe Pedro Jimeno shitën shtëpinë e tyre në Gjeorgji për një fitim të madh

Chantel Familjare yjet, Chantel Everett dhe Pedro Jimenokanë shitur shtëpinë e tyre në Lawrenceville, Georgia.

Shtëpia e dyshes së divorcuar u shit për 417 mijë dollarë në mars. Rezidenca me pesë dhoma gjumi, tre banjë e gjysmë përmban tavane të larta, një plan të hapur dyshemeje dhe një oborr të madh.

Chantel dhe Pedroi cili u divorcua në vitin 2022, u takua ballë për ballë për herë të parë pas disa muajsh për të diskutuar shitjen e përbashkët të pronës me një sekser, gjatë premierës së shfaqjes TLC.

“Pasi nuk e pashë për nëntë muaj, ai ishte jashtë syve dhe mendjes, por ta pashë atë, ishte vetëm një kujtesë se sa keq u trajtova.” Chantel, 32, tha kamerave. “Në momentin që u ula, u ndjeva sikur bëra një gabim që u paraqita dhe u bëra hir dikujt me praninë time, i cili më kishte trajtuar aq keq dhe keq.”

Pedro, një agjent imobiliare, shprehu zhgënjimin që nuk iu lejua të shiste shtëpinë dhe të kursente komisionin prej 25 mijë dollarësh. Agjenti shpjegoi përfitimin e punësimit të një pale neutrale për të trajtuar shitjen më parë Chantel i kujtoi ish-“Tashmë ishte diskutuar dhe vendosur kur ai nënshkroi dokumentet tona të divorcit, kështu që kjo është ajo që ne do të bëjmë.”

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno

Pedro, 32, dhe Chantel nënshkruan letrat e tyre të divorcit përpara takimit të filmuar. Dyshja ranë dakord të ndajnë asetet e tyre dhe fitimin nga shitja e pronës 50/50. e Chantelit nënë, Karen Everett, nuk u pajtua me vendimin e vajzës së saj për të lidhur një marrëveshje për të shmangur dramën në sallën e gjyqit.

“I thashë, jo, mos u vendos. Çoje në gjyq,“Karen tha në një intervistë të përbashkët rrëfimtare, përkrah vajzës së saj. “Duhet ta kishe çuar atë mashtrues në gjykatë sepse duhet të kishe marrë ushqimin dhe shtëpinë. Si guxon të hyjë dhe të të thotë: “Do të divorcohem dhe dua shtëpinë?”

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno

Çifti i diskutueshëm u nda në prill 2022. Pedro deklaroi se martesa e tyre ishte “e prishur në mënyrë të pakthyeshme” kur ai paraqiti kërkesën për divorc muajin e ardhshëm.

Pedro dhe Chantel ishin lëshuar urdhra të ndërsjellë ndalimi në të njëjtën kohë, të cilat i pengonin ata “të bënin ose të përpiqeshin të bënin, ose të kërcënonin të bënin, çdo veprim që dëmton, keqtrajton, fyen, frikëson, ngacmon ose ngacmon palën kundërshtare”.

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno

Chantel më vonë përmendi tradhtinë bashkëshortore në një kundërpadi. Ajo pretendoi se kishte ndodhur “dhuna në familje”, duke akuzuar të shoqin për “trajtim mizor” që i shkaktoi “dhimbje mendore”. Infermierja e regjistruar tha në kërkesën e saj se “martesa është prishur në mënyrë të pakthyeshme pa asnjë shpresë pajtimi”.

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno

Dikur e njohura I fejuari 90 ditor Alums u takuan personalisht për herë të parë dhe më vonë u fejuan e Pedros amtare Republika Dominikane. Kamerat TLC kronike e Pedros mbërritja në Shtetet e Bashkuara me një vizë K1, e cila i dha çiftit 90 ditë për të vendosur nëse do të lidheshin ose jo. Chantel dhe Pedro u martua në 2017, mes shumë dramës familjare.

Chantel Familjare

TLC e ndoqi historinë e tyre të dashurisë “90 ditë i fejuari: lumturisht ndonjëherë” përpara se çifti të arrinte serinë spinoff, “The Family Chantel”, në korrik 2019.

Chantel Familjare transmetohet të hënën në orën 21:00 ET në TLC.