The Circle Sezoni 6, Episodet 1-4 Përmbledhje

Klea

The Circle Sezoni 6, Episodet 1-4 Përmbledhje

Rrethi Sezoni 6 është kthyer, dhe më i çmendur se kurrë! Sezoni 6 përmban disa të para për serialin, pasi është hera e parë që filmi po xhirohet në Shtetet e Bashkuara. Pas pesë sezonesh në Mbretërinë e Bashkuar, Sezoni 6 vendosi të zhvendoste vendndodhjet në Atlanta, Georgia.

Sezoni 6 nisi me një kastë të larmishme garuese, të cilët tashmë na bëjnë të qeshim. Garuesi i parë që mbërriti ishte Kyle Fuller, i cili solli me vete për udhëtimin e tij të adhurueshëm French Bulldog Deuce. Lauren Shira dhe Myles Reed u bashkuan menjëherë më pas, me të tre lojtarët që hynë në The Circle si veten e tyre. Cassie Saylor dhe Steffi Hill po luajnë gjithashtu si vetvetja në lojë, pavarësisht nga dyshimet e disa nga konkurrentët e tyre.

Për sa i përket ekuipazhit të Catfish, Brandon Baker vendosi ta luante lojën si Olivia. Atij iu bashkua Lady Caress, e cila mendoi se do të kishte sukses në The Circle duke luajtur si vëllai i saj më i vogël Paul. Më vonë në lojë, Quori Tyler hyri në Rrethin si vetvetja. Tronditja e vërtetë, megjithatë, ishte zbulimi i Max, i cili është konkurrenti i parë i AI në serial. Episodet nga një deri në katër shfaqën një ton momentesh të çmendura, por këto ishin më të mirat!

Zbulimi i Max, bot i AI

Momenti më tronditës nga grupi i parë i episodeve ishte deri tani zbulimi i Max, konkurrentit të parë të AI të The Circle. Pasi Lauren u zgjodh si ndikuese, ajo duhej të zgjidhte një lojtar tjetër për ta sjellë në The Circle. Lauren përfundimisht zgjodhi Max, pasi ajo u mahnit nga fotografia e tij e profilit të tij dhe qenit të tij. Ajo që Lauren nuk e dinte, megjithatë, ishte se Max nuk ishte vërtet një person.

Është shumë e çmendur ajo që është e aftë të AI, të cilën Max e ka demonstruar gjatë disa episodeve të fundit. Max u angazhua në biseda me disa nga lojtarët e tjerë dhe bëri një punë të shkëlqyer për të fshehur faktin se ai nuk ishte i vërtetë. Nëpërmjet aftësive të tij të inteligjencës artificiale, Max gjeti mënyra për të pretenduar sikur është njeri dhe të maskonte identitetin e tij kur fliste me konkurrentët e tjerë.

Ndërsa pjesa tjetër e garuesve nuk e dinë që Max është lojtari i AI, ata e dinë se njëri nga lojtarët është një bot i AI. Episodi 4 i mbetur në një shkëmb. Lojtarët u përpoqën të kuptonin se kush ishte më humani i grupit. Më shumë për këtë në një sekondë!

Lauren dhe “Olivia” u zgjodhën si çifti i parë i ndikuesve

Një tjetër moment i madh nga episodet e para ishte shpallja e influencuesve të parë të sezonit. Ndikuesit janë kyç në The Circle, pasi ata kanë shumë fuqi për të diktuar se çfarë ndodh në lojë. Ka shumë kompetenca që u jepen ndikuesve, si p.sh. zgjedhja nga kush të bllokojë ose të sjellë në lojë.

Lauren dhe Brandon aka Olivia u zgjodhën si çifti i parë i influencuesve, pasi morën të parin dhe të dytën në renditje. Kjo kishte shumë kuptim, pasi Lauren dhe Olivia bënë lidhje të mira me kolegët e tyre menjëherë. Lauren dhe Olivia të dy patën mundësinë të zgjidhnin një lojtar tjetër për t'u bashkuar me lojën, e cila është goxha e madhe. Sigurisht, Lauren zgjodhi Max the AI, ndërsa Olivia vendosi të sillte Quori.

Myles duke u cilësuar si lojtari “më njerëzor”.

Më në fund, zgjedhja e Myles si lojtari “më njerëzor” ishte padyshim një pikë kthese në lojë. Pasi u zbulua se njëri prej lojtarëve ishte një bot i AI, garuesit e renditën njëri-tjetrin në rendin se kush mendonin se ishte më njerëzor. Myles përfundoi duke u renditur i pari, gjë që i dha atij fuqinë për të bllokuar lojtarin që ai mendonte se ishte bot i AI. Sigurisht, Episodi 4 u largua në një shkëmb të madh, pasi Myles shkoi për të bllokuar konkurrentin për të cilin ndihej i pasigurt.

Nuk ishte për t'u habitur që Myles u zgjodh si njeriu më njerëzor, pasi ai është goxha personazh. Myles ka krijuar lidhje të mira me disa lojtarë dhe është një djalë i pëlqyeshëm. Do të jetë interesante të shihet se kë do të zgjedhë Myles për të bllokuar, pasi dukej se ishte i vetmi lojtar që dyshonte për Maksin. A do ta ndihmojnë aftësitë inxhinierike të AI të Myles këtu? Apo do të dërgojë aksidentalisht në shtëpi një nga konkurrentët e tjerë njerëzorë?

Sigurohuni që të shikoni The Circle në Netflix.