Thashethemet: Tom Sandoval u ndalua nga Schwartz & Sandy's nga bashkëpronari Greg

Klea

Thashethemet: Tom Sandoval u ndalua nga Schwartz & Sandy’s nga bashkëpronari Greg

Ndërsa sezoni 11 i Vanderpump Rules u filmua pas tradhtisë së njohur si Scandoval, fansat pyesnin veten nëse kasti do t’i qëndronte fjalëve të tyre nga ribashkimi i sezonit 10. Ju e dini, në thelb duke trajtuar Tom Sandoval si një paria dhe të mos filmoj më me të.

Natyrisht, filloi prodhimi dhe gjërat filluan të dilnin. Sandoval po futej në fotot e fansave dhe ne e pamë duke u shoqëruar me bashkë-yjet. Por ka një djalë që nuk do ta falë kurrë Tomin për sjelljet e tij të liga. Në fakt, këtij njeriu nuk i pëlqente Sandoval përpara ai vendosi të bëhej dushi numër 1 në grup. Me sa duket, pronari i pjesshëm i Schwartz & Sandy Greg Morris nuk është ai dhe as nuk do ta lërë Tomin të shikojë brenda nyjes.

A është i ndaluar Tomit nga lokali i tij??

Një burim ndau disa lugë me Deuxmoi dhe @stephwithdadeets në TikTok dhe bëri një përmbledhje të informacionit. Një fans i Bravo goditi Schwartz & Sandy’s, Greg ishte aty dhe në një humor të llafshët. Me sa duket, Greg kishte mjaftuar me manikyrin e bardhë dhe e ndaloi Sandoval nga prona.

Dhe duket se nuk do të shohim shumë nga bari në sezonin 11 sepse Greg refuzoi të nënshkruajë kontratën e xhirimit! Me sa duket. As Lisa Vanderpump me truket e saj të mendjes Jedi nuk mund ta bindte Gregun të lejonte prodhimin brenda restorantit. Ai madje e hoqi kontratën si provë. Thënë kështu, si e ndaloni një bashkëpronar nga vendi i tij?

Këtu është qershia mbi tortë. Bethenny Frankel gjithashtu iu afrua Gregut. gjoja. Nuk e kam idenë se çfarë do të shtojë ai në llogaritjen e realitetit televiziv, por ndoshta nuk do ta favorizojë Sandovalin në asnjë mënyrë. Gjithashtu, tingëllon sikur Beth është bërë ndjekësja e ambulancës së televizorit të pascript, aq e mirë për të mendoj.

Por përsëri te Greg. Fakti që ai nuk do të lejonte xhirimet brenda Schwartz & Sandy’s do të thoshte se gjysma e historisë së Sandoval është jashtë derës. Për shkak se Rachel Leviss i dha shfaqjes një gisht të madh të mesit, Sandy në thelb nuk ka asgjë për të bërë veçse t’u kërkojë falje njerëzve në një lak për përmbajtjen e tij.

Jo të gjithë heronjtë mbajnë pelerina, miqtë e mi. Qëndroni të sintonizuar.