Thashethemet: Shtëpiake të vërteta të sezonit 14 të New Jersey mund të ndahen plotësisht

Klea

Thashethemet: Shtëpiake të vërteta të sezonit 14 të New Jersey mund të ndahen plotësisht

Thashethemet më të fundit të Real Housewives of New Jersey janë se sezoni 14 mund të ndahet tërësisht në DY grupe të veçanta.

Le të fillojmë duke pranuar se kjo po ndodh sepse Bravo nuk donte ta lëshonte Melissa Gorgën. Për më tepër, ata e dinë se nuk mund të heqin qafe Teresa Giudice sepse e shihni se çfarë ndodh kur pushoni OG më të mirë të serialit. Dhe nëse keni nevojë për prova, shikoni Real Housewives of Atlanta.

Sipas një videoje të re të postuar nga Kempire, ata po dëgjojnë se Sezoni 14 i RHONJ mund të shfaqë dy grupe krejtësisht të ndara dhe linja historish që funksionojnë brenda të njëjtit shfaqje.

RHONJ në katror?

Nëse kohët e fundit na keni përcjellë çajin për vajzat e Jersey-it, e dini se ka qenë një rrëmujë në The Garden State. Tereza nuk po e pranon Melisën ose vëllain e saj, Joe Gorga, gjë që e kuptoj sepse as unë nuk do të doja.

Për më tepër, rrugët thonë se kohët e fundit ka pasur një përleshje mes Jennifer Aydin dhe Danielle Cabral. Dyshohet se Danielle (e cila ishte shoqe me Tre dhe Jennifer sezonin e kaluar) mori një gotë dhe e goditi Jen me kokën përmbys.

Tani, çaji i fundit është se Jen dhe Danielle janë ndalur ndërsa rrjeti heton situatën. Kjo duhet të jetë e tepërt që Bravo ta trajtojë. Tani personat e brendshëm thonë se shikuesit mund të shohin të njëjtin RHONJ; megjithatë, shfaqja do të ketë dy grupe.

“Kasti i Real Housewives of New Jersey është aq i ndarë sa produksioni po shqyrton filmimin e dy grupeve të veçanta gjatë sezonit,” tha Kempire.

Thashethemet janë se produksioni po shqyrton dy grupe miqsh me histori të veçanta që bashkëjetojnë brenda të njëjtit sezon. Kjo do të thotë që do të merrnim dy udhëtime të veçanta të aktorëve, specialitete për ribashkim dhe ndoshta edhe foto të aktorëve.

Megjithatë, ky është vetëm spekulim, dhe rrjeti nuk ka konfirmuar asgjë.