Thashethemet: Kim Richards duhej të shfaqej në RHOBH Reunion

Klea

Thashethemet: Kim Richards duhej të shfaqej në RHOBH Reunion

Kur Kyle Richards u shfaq në Amvisat e vërteta të Beverly Hills Ribashkimi i sezonit 13, ajo kishte një shok për të ofruar mbështetje. Jo, nuk ishte burri i saj, Mauricio Umansky, apo shoqja e saj më e mirë, Morgan Wade. Ishte motra e saj dhe ish-anëtare e kastit të RHOBH, Kathy Hilton. Nëse keni mbetur duke kruar kokën, nuk jeni vetëm. Kathy thuhet se ishte atje për t'i ofruar mbështetje Kyle ndërsa ajo diskutonte ndarjen e saj martesore. Megjithatë, shpejt u kuptua se Kathy ishte gjithashtu aty për të goditur këdo që e shqetësonte atë, ose Kyle, gjatë sezonit. Por ishte Kim Richards planifikoni gjithashtu të uleni në një shtrat në ribashkim?

Kur i gjori Sutton Stracke pësoi një urgjencë të vërtetë mjekësore, Kathy e sulmoi atë. Pasi Sutton u ankua se ishte i nxehtë, Kathy e diagnostikoi atë me një ndezje të nxehtë. Nuk e kisha idenë që Keti ishte mjeke! Duket se kemi shumë mjekë të fshehtë në këtë shfaqje. Po, Annemarie Wiley?

“Sutton, ti je 49 vjeç,” tha Kathy. “Kjo është e detyruar të ndodhë.” Mungesa e shqetësimit të saj ishte mahnitëse. “Unë isha gati të shkoja pas saj më pas,” i tha Kathy Kyle. “Mendoj se ajo e dinte. Është një mënyrë e mirë për të dalë nga të qenit këtu.” Mendova se qëndrimi i Ketit ndaj Sutton ishte i vrazhdë dhe i pakujdesshëm.

A e liroi Kim për ribashkimin e RHOBH?

Bravo Babe në X, i njohur më parë si Twitter, postoi një foto të Kathy duke dalë nga traileri i saj në ribashkim. “Mund të konfirmoj se Kim nuk u shfaq për ribashkim. #RHOBH”, shkruhej në mbishkrim.

Pra, çfarë çoi në këtë teori? Shenja në trailerin tjetër duket sikur lexon “Kim Richards”. Nxora xhamën zmadhuese dhe sigurisht më dukej. Uau. Shikuesit e RHOBH mund t'i kishin të tre motrat në një shtrat në të njëjtën kohë.

Ndërsa Kim filmoi disa skena me Kyle gjatë sezonit 13, ajo nuk kishte një prani të madhe. Por ndoshta sjellja e kastit ndikoi në vendimin e saj për të mos marrë pjesë në ribashkim.

“Isha i tronditur nga mënyra se si këto vajza thjesht kërkonin probleme. Ishin nja dy prej tyre. Dhe nuk do të thotë se nuk më pëlqyen”, shpjegoi Kim. “Thjesht mendova se ishin trazues të vegjël. Dhe kjo nuk më pëlqeu. Dhe e di që njerëzit do të thonë se kjo është pjesë e shfaqjes sonë, por në të vërtetë nuk është”, shtoi ajo.

Sigurisht, nuk është konfirmuar që Kim duhej të ishte në ribashkim. Por nëse ajo ishte, dhe vendosi ta kalonte atë, nuk e fajësoj atë aspak.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.