Thashethemet: John Janssen nuk pagoi për Unazën e Premtimit 16 mijë dollarë të Alexis Bellino-s

Klea

Thashethemet: John Janssen nuk pagoi për Unazën e Premtimit 16 mijë dollarë të Alexis Bellino-s

Shannon Beador është e trishtuar, por kjo është normale për Shannon. Për të qenë të qartë, Shannon ka qenë e trishtuar në Real Housewives të Orange County që nga sezoni 9 kur ajo iu bashkua shfaqjes. Fillimisht ajo u pikëllua për lidhjen e ish-bashkëshortit të saj. Pastaj ajo ishte e trishtuar për vdekjen e martesës së saj.

Shan vazhdoi të ishte e trishtuar kur miqtë e saj vendosën se ajo ishte shumë e vështirë. Ajo ishte e trishtuar kur ishte burrë i ri John Janssen e hodhi herën e parë dhe më pas u pikëllua kur u deh dhe fshiu një shtëpi. Tani Shannon është e trishtuar sepse John vazhdoi dhe i prezantoi vajzës së tij të re një unazë. Por ajo nuk ishte shumë e ndarë për të kontrolluar Gjonin për shpenzimet e bizhuterive. Radari ka lugën.

Sad Beador ka mendime për dhuratat e Gjonit

Dëgjo, është absolutisht e vlefshme që Shannon të ndihet në një farë mënyre sepse Xhoni po shoqërohet me të Alexis Bellino. E vërteta e çështjes është, nëse Shan nuk do të ishte e trishtuar për këtë, ajo do të ishte e trishtuar për diçka tjetër. Një tjetër thikë në shpinë do të ishte kthimi i Alexis në RHOC sezonin e ardhshëm.

Një burim i afërt me situatën e Shannon tha: “Ajo është e trishtuar”. Po, na thuaj diçka që nuk e dimë. Sipas burimit të brendshëm, Shannon nuk është e vetmja në skuadrën e saj që mendon se unaza që John i dha Alexis-it nuk është e vërteta. Romanca e Alexis dhe John u përshkallëzua shpejt dhe tani ata po përdorin fjalën L dhe John i dha asaj një “unazë premtimi” për Krishtlindje. Ajo që Alexis nuk e di është se “premtimi” është që John të shfaqet sërish në kamera.

Lex e tregoi xhufkën në Instagram dhe grupi i supozuar i diamantit Van Cleef & Arpels vlerësohet në 16 mijë dollarë, por John mund të ketë tërhequr ose jo një Luis Ruelas dhe ka dhënë një artikull të falsifikuar. “Shannon tha se nuk ka paguar për mut,” vuri në dukje burimi i brendshëm.

Një mik i Shannon tha, “Unë mendoj se është e rreme” dhe shtoi se “nuk ka asnjë mundësi” që Alexis të tolerojë dikë si John. Ndoshta Alexis dhe John thjesht po punojnë së bashku në kohën e kthimit të saj të mundshëm dhe të dy po marrin diçka nga kjo…

Sido që të jetë, ne duhet të zbulojmë në të ardhmen e afërt nëse Shannon do të ketë një arsye të re për t’u trishtuar. Real Housewives of Orange County do të rikthehet me sezonin 18 në 2024.