Thashethemet: Ariana dhe Lala u përleshën në ribashkimin e Pump Rules

Klea

Thashethemet: Ariana dhe Lala u përleshën në ribashkimin e Pump Rules

Lala Kent duket si një person tjetër në sezonin 11 të Rregullat e Vanderpompës. Ajo është e qetë dhe e fokusuar te shërimi dhe hiri. Epo, nëse nuk e ofendoni atë. Po, Katie Maloney? Dy miqtë nuk e shohin sy më sy nëse Tom Sandoval e meriton të jetë pjesë e grupit të miqve. Katie ishte një pasim i vështirë, ndërsa Lala mendoi se mund t’i jepej një mundësi e dytë në një moment. U përfol edhe për ndryshime te Lala dhe e Ariana Madix miqësi gjatë sezonit 11.

Dukej se Lala ishte pak xheloze për të gjithë suksesin e Arianës pas Scandoval. “Unë kurrë nuk kam përjetuar dikë që mashtrohet dhe befas bëhet Zot,” tha Lala në trailerin e sezonit 11. Por Ariana e mbrojti Lalën, duke e quajtur “shumë të sjellshme dhe mbështetëse që nga xhirimet, dhe unë e dua shumë, shumë”.

Epo, duket sikur ndjenjat e dyshes mund të kenë ndryshuar pas xhirimit të ribashkimit të Sezonit 11 Pump Rules. Kjo, natyrisht, është vetëm thashetheme. Por kjo të bën të pyesësh veten; a do të ketë një grindje të madhe mes zonjave në ulje?

A ka përfunduar miqësia e Lalës dhe Arianës?

Bravo Babe postoi një thashetheme për ribashkimin në X, i njohur më parë si Twitter. Thashethemet janë se Ariana e ka zhgënjyer Lalën në fund të ribashkimit. Ashtu si miqësia mbi llojin e situatës. #Rregullat e pompës.” Po!

Andy Cohen ngacmoi se ribashkimi ishte pikant. Së pari, Andi e ka dashur Lalën këtë sezon. “Më lejoni t’ju tregoj për Lalën [Kent]. Ajo është bërë zëri i arsyes në emision”, ka thënë Andy. “Unë hyra tek ajo përpara ribashkimit dhe i thashë, ‘Ky është sezoni juaj më i mirë’. Pa diskutim.”

Sipas Andit, pati disa diskutime të qeta, racionale, si dhe disa “shpërthime dhe ulërima”. Xhirimet e ribashkimit u vonuan sepse “diçka ndodhi në fund”. Pas përfundimit të xhirimeve, Andy tha se biseda vazhdoi.

“[I] me të vërtetë po bëja pak raunde, sepse kishte shumë për të folur dhe ishte, po,” shpjegoi Andy. “Ishte bindëse.”

Duket se përleshja shpërthyese mes Arianës dhe Lalës mund të jetë ajo që i referohet Andi. Përsëri, ky është një thashethem dhe i pa konfirmuar. Qëndroni të sintonizuar për çdo detaj të mëtejshëm.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.


Me mbi 25,000+ rishikime me 5 yje dhe që funksionon në 34 shtete – Mood e bën relaksimin për natën tuaj të ardhshme televizive realiteti plotësisht të ligjshëm dhe të dorëzuar në pragun tuaj. Lule, koncentrate, ushqime, çamçakëz, vape dhe më shumë; më mirë se dispanseritë lokale. Testuar në laborator për cilësinë më të lartë, me një garanci 100-ditore të kthimit të parave. Bleni THCa ligjore këtu.