Thashethemet: A do të mbërrijnë garuesit e Big Brother në Mbretërinë e Bashkuar me anije?

Klea

Thashethemet: A do të mbërrijnë garuesit e Big Brother në Mbretërinë e Bashkuar me anije?

Më 23 gusht, ITV e konfirmoi këtë Big Brother MB do të kthehej pasi shfaqja të ishte hequr nga Channel 5 në 2018. ITV njoftoi dy shfaqje të veçanta gjashtë-javore për shfaqjen në tetor të këtij viti.

Për ITV-në, ky shpresojmë të jetë vetëm fillimi i një marrëdhënieje të gjatë me pronën e Big Brother. Prodhuesit kanë raportuar shpresa se dy shfaqjet gjashtëjavore do të performojnë mirë dhe se ato mund të çojnë në këste të tjera për serialin, duke përfshirë një sezon të famshëm.

Pra, ndërsa fansat e versionit amerikan të shfaqjes hanë lajmet e sharjeve mes konkurrentëve, fansat në Mbretërinë e Bashkuar kanë mbetur vetëm të shpresojnë. Dhe, siç ndodh për shumë reality show, shpresa u kthye në më shumë thashetheme përpara premierës.

Lumi jashtë kompleksit të Big Brother

Përdoruesi i Twitter @superTV247 postoi fotografi të asaj që dukej të ishte një televizor jashtë kompleksit të Big Brother, pikërisht në majë të një lumi. Përdoruesi shkroi, “Duket sikur lëshimi i Big Brother mund të përdorë… një LUM? Këto foto nga @tvukzone tregojnë se çfarë duket si një “hyrje” në kompleksin BB direkt nga uji.”

Përdoruesi i Twitter-it shkroi më tej, “Ndoshta të afërmit e shtëpisë mund të vijnë me varkë? Çfarëdo që ata po bëjnë, është EKZITUESE #BBUK.” Përdoruesit e tjerë të Twitter-it e gjetën teorinë plotësisht të besueshme. Por një përgjigje vuri në dukje se prodhimi “mund të dëshirojë të rregullojë së pari barërat e këqija nëse po”.

Disa përdorues sugjeruan që nëse garuesit do të mbërrinin me varkë, dikush duhej të binte në ujë. Një përgjigje e shihte varkën si vetëm një vendim tjetër në një radhë të gjatë që po “priste shfaqjen”, së bashku me dy drejtues, muzikë të ndryshuar dhe një vrapim të dobët gjashtë-javor. Frika përfundimtare është se ITV mund ta kthejë Big Brother UK në Love Island.

Big Brother në Mbretërinë e Bashkuar do të shfaqet premierë më 8 tetor në ITV1 dhe ITV2, ndërsa pjesa tjetër e episodeve transmetohet vetëm në ITV2.