Terry dhe Heather Dubrow Ndryshojnë ligjërisht emrin e djalit në gjykatë

Klea

Terry dhe Heather Dubrow Ndryshojnë ligjërisht emrin e djalit në gjykatë

Pavarësisht se për çfarë thoni Heather Dubrow, nuk mund të thuash që ajo nuk është një luftëtare për fëmijët e saj. Në nëntor 2022, ylli i Real Housewives of Orange Country dhe burri i saj Terry Dubrow kërkuan ndryshimin e gjinisë në certifikatën e lindjes së djalit të tyre.

Në janar 2023, çifti u paraqit para një gjyqtari të Gjykatës së Lartë të Qarkut Orange duke kërkuar një “dekret që njihte gjininë e të miturit”. Në të njëjtën kohë, Heather dhe Terry gjithashtu kërkuan një ndryshim emri. Fëmija i tyre 12-vjeçar tani është ligjërisht Ace Dubrow.

Duke vënë në dukje se nuk kishte kundërshtime për ndryshimin e emrit, gjyqtari pranoi kërkesën e tyre. Ai gjithashtu urdhëroi që të lëshohej një certifikatë e re lindjeje në emër të Ace Dubrow. Radar Online ka detajet ekskluzive.

Heather tregon se fëmija i saj më i vogël është trans

Në mars 2023, Heather zbuloi në Instagram se Ace ishte transgjinor.

“Është Dita Ndërkombëtare e Djemve! Të duam, djali ynë më i vogël, Ace”, ka shkruar ajo. “Detyra jonë si prindër është t’u japim fëmijëve tanë një mjedis të sigurt dhe mbështetës në mënyrë që ata të rriten si njerëz të shëndetshëm, të lumtur, të sigurt dhe të pavarur. Meqenëse Ace është një fëmijë 12-vjeçar, me një jetë të gjatë përpara – ne do ta lëmë atë të tregojë historinë e tij një ditë nëse ai vendos ta bëjë këtë.”

“Gjithçka që mund të themi është Ace, ne të duam shumë dhe jemi krenarë që jemi prindërit tuaj,” vazhdoi Heather. “Vëllai dhe motrat e tua gjithashtu të duan dhe të mbështesin.”

Megjithëse Heather mori lavdërime për të qenë një prind mbështetës, disa kritikë i dhanë asaj syrin anësor dhe pyesnin veten nëse ajo po i jepte vetes një histori në RHOC. Kishte edhe nga ata që e akuzuan atë se po përpiqej të qëndronte “relevante”.

“Asnjë nga këto gjëra nuk është e vërtetë,” tha themeluesi i Consult Beaute & Health. “Ata janë gjëja më e largët nga e vërteta.”

Një familje e pazakontë

Heather dhe burri i saj Terry, kanë një familje të ndryshme. Në shkurt 2022, vajza e tyre e vogël Kat doli si lezbike. Vajza e tyre e madhe Maximillia (“Max”) kishte dalë si biseksuale një vit më parë.

“Ne kemi katër fëmijë,” tha Heather në atë kohë. “Ata janë gjini të ndryshme, seksualitete të ndryshme dhe të gjitha në vende interesante në jetën e tyre, duke kuptuar se kush janë dhe ku i përkasin si njerëz.”

Dhe prindërit e tyre e duan dhe e mbështesin secilin prej tyre pa kushte.

Kapni Real Housewives të Orange County të mërkurën në 8/7c në Bravo.