Heather Dubrow

Klea

Terry dhe Heather Dubrow Ndryshojnë ligjërisht emrin dhe gjininë e fëmijës transgjinor

Terry dhe Heather Dubrow Ndryshojnë ligjërisht emrin dhe gjininë e fëmijës transgjinor

Amvise të vërteta të Orange County çift, Dr Terry dhe Heather Dubrowkanë kërkuar në gjykatë që të lejojë djalin e tyre transgjinor 12-vjeçar të ndryshojë ligjërisht emrin e tij.

Heather Dubrow

Dokumentet e gjykatës të siguruara nga Radar Online zbuluan këtë Heather dhe Terry paraqitën një kërkesë për ndryshimin e gjinisë në certifikatën e lindjes së vajzës së tyre, në nëntor 2022.

Ylli i realitetit dhe kirurgu plastik kërkuan ndryshimin e një “dekreti për njohjen e gjinisë së të miturës” nga femër në mashkull, duke kërkuar që emri i fëmijës të ndryshohej nga Collette Kennedy te Ace Dubrow.

Terry Dubrow

Në janar, një gjyqtar deklaroi se nuk kishte kundërshtime për kërkesën e çiftit gjatë një seance të mbajtur në Gjykatën e Lartë të Qarkut Orange. Ai e pranoi kërkesën e tyre dhe urdhëroi që fëmijës së tyre më të vogël t’i lëshohej një certifikatë e re lindjeje.

Heather Dubrow

Ylli i Bravo zbuloi se vajza e saj kishte dalë si transgjinore, në mars.

Heather Dubrow ka shkruar përmes Instagramit — “Është dita ndërkombëtare e djemve! Ne të duam, djali ynë më i vogël, Ace. Detyra jonë si prindër është t’u japim fëmijëve tanë një mjedis të sigurt dhe mbështetës në mënyrë që ata të rriten si njerëz të shëndetshëm, të lumtur, të sigurt dhe të pavarur. Meqenëse Ace është një fëmijë 12-vjeçar, me një jetë të gjatë përpara – ne do ta lëmë atë të tregojë historinë e tij një ditë nëse ai vendos ta bëjë këtë. Gjithçka që mund të themi është Ace, të duam shumë dhe jemi krenarë që jemi prindërit e tu. Vëllai dhe motrat e tua të duan dhe të mbështesin gjithashtu.”

Heather Dubrow

Heather Dubrow mori shumë mbështetje nga fansat, por disa e akuzuan aktoren se përdori fëmijën e saj për të krijuar një histori për sezonin e ardhshëm RHOC.

Heather mbrojti veten në atë kohë, duke shkruar – “Pashë [people commenting that] duke folur për djalin tim ishte [a way] për të mbetur relevant ose për të krijuar një histori në një shfaqje.”

Heather Dubrow

Ajo përsëriti: “Asnjë nga këto gjëra nuk është e vërtetë. Ato janë gjëja më e largët nga e vërteta.”

Në shkurt 2022, Heather dhe Terry-t vajza, Kat, doli si lezbike. Lajmi i saj erdhi një vit pasi vajza më e madhe e çiftit, Max, doli si biseksuale.

Heather Dubrow

Heather i tha People në atë kohë – “Ne kemi katër fëmijë, ata janë gjini të ndryshme, seksualitete të ndryshme dhe të gjitha në vende interesante në jetën e tyre, duke kuptuar se kush janë dhe ku i përkasin si njerëz.”

Heather Dubrow

Ylli i realitetit gjithashtu shkroi në Twitter: “SAK KRENAR PËR FËMIJËT E MI!”

Heather Dubrow foli në Instagram, duke shkruar – “Është vërtet e rëndësishme që ne të ofrojmë një mjedis dashurie dhe pranimi të pakushtëzuar për fëmijët tanë dhe t’u bëjmë të ditur se njerëzit vijnë në të gjitha ngjyrat, gjinitë, seksualitetet e ndryshme.”

Heather Dubrow

Ajo shtoi: “Sapo të fillojmë ta vlerësojmë këtë dhe të praktikojmë përfshirjen, dashurinë dhe pranimin, aq më mirë do të jemi të gjithë. Shpresojmë që duke ndarë historinë tonë të fillojmë bisedat në shtëpi të tjera dhe të shpresojmë të ndihmojmë njerëzit.”

Heather Dubrow

Amvise të vërteta të Orange County” transmetohet të mërkurën në orën 21:00 ET në Bravo.