Teresa Giudice

Klea

Teresa Giudice u përshëndet në BravoCon për mbrojtjen e paqes së saj

Teresa Giudice u përshëndet në BravoCon për mbrojtjen e paqes së saj

Teresa Giudice u përshëndet nga një audiencë e BravoCon gjatë fundjavës pasi hodhi poshtë idenë e pajtimit me vëllain e saj, Joe Gorgames grindjes së ashpër të familjes.

Teresa Giudice

Të dielën, Amvise të vërteta të Nju Xhersit ylli u tha fansave gjatë një diskutimi në panel – “Para së gjithash, unë po e jetoj këtë rrugëtim dhe jam e gjitha për familjen, respektin dhe besimin.”

Veterani i TV realitetit shtoi – “Më falni. Ai kapitull është mbyllur me vëllain tim, për fat të keq. Është me të vërtetë.”

Joe Gorga

Tereza Giudice Vërejtjet erdhën pasi ajo përplasi kunatën dhe kolegun e saj, Melissa Gorgapër gjoja përhapjen e një thashetheme duke pretenduar se bashkëshorti i saj tani, Luis Ruelas, më parë ndoqi një romancë me Amvise të vërteta të Majamit yll, Aleksia Nepola.

Joe Gorga

“Konnata ime e tregoi atë”, tha ajo për Page Six në eventin e fansave në Las Vegas, të premten. “Ajo është ajo që e filloi atë.”

Luis thirri për të shtuar se njerëzit që ndanin thashethemet ishin “të etur për vëmendje”.

Teresa Giudice

Amvise të vërteta të Majamit Ylli gjithashtu iu drejtua muhabetit gjatë një paraqitjeje të fundit në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

“Absolutisht jo, ne [first met] njëri-tjetrin në Barcelonë – por unë kam qenë me Todin – më parë [Luis] ishte me Tereza,” Aleksia tha prezantuesi, Andy Cohen, kur u pyet për thashethemet.

Joe Gorga

Aleksiai cili u martua me burrin, Tod Nepolanë vitin 2021, shpjegoi se ishte lidhur me te Terezes burri i ardhshëm sepse të dy kanë një fëmijë me autizëm.

Aleksia Nepola

Tereza, 51, dhe Melisa44 vjeç, ra jashtë Tereza dyshohet se ka përhapur një thashethem duke akuzuar Melisa për tradhtinë e burrit të saj. Lufta e mëvonshme e shpërthimit çoi në Gorgas hendeku Tereza dhe Luis’ Dasma e gushtit 2022.

Teresa Giudice

Melisa adresoi ndarjen e çrregullt të familjes gjatë një paneli BravoCon, të shtunën.

“E dini çfarë? Është e vështirë,” tha ajo për mbylljen e komunikimit me Tereza.

Ajo vazhdoi: “Por unë kam ardhur në një pikë në jetën time ku, ju e dini, ju mund të provoni, ju mund të provoni, ju mund të provoni, por në një moment ju duhet të mbroni paqen tuaj dhe ju duhet të krijoni një kufi dhe Mendoj se kjo është ajo që bëra dhe kjo është ajo që po bëjmë.”

Melissa Gorga

Kur mamaja e tre fëmijëve u pyet se si do të ndikojë ngërçi RHONJ Sezoni 14, tha ajo – “Është shumë ndryshe nga sezoni i kaluar … sepse nuk ka shumë komunikim, kështu që mendoj se është ndryshe dhe më mirë.”

“Mendoj se edhe tifozët do të ndihen të freskuar. Dua të them, a nuk ju ka mërzitur?” Melisa pyeti, duke iu referuar përçarjes në dukje të pafund.

Melissa Gorga

Pas përfundimit të ribashkimit të sezonit 13, thashethemet u përhapën gjithashtu Tereza ose Melisa do të pushohej nga kasti për shkak të përplasjes kokëfortë.

Melissa Gorga

Në korrik, Page Six konfirmoi se të dyja gratë do të riktheheshin për një vizitë tjetër.

“Ky është një kast i mrekullueshëm që dha një nga sezonet më të suksesshme në historinë e ekskluzivitetit,” tha një burim për median. “Pse të përpiqeni të rregulloni diçka nëse nuk është e prishur?”

Teresa Giudice

Një burim i dytë i brendshëm tha – “Ndërsa dikur dukej sikur shfaqja nuk do të ishte në gjendje të ecte përpara me të dyja Tereza dhe Melisanë fund u vendos që të dyja gratë janë integrale.”