Teresa Giudice sugjeron rregullat e thyerjes së yjeve të RHONJ

Klea

Teresa Giudice sugjeron rregullat e thyerjes së yjeve të RHONJ

Sezoni 14 i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit tashmë është duke filmuar. Dhe duket sikur ka dramë. Gjatë lojës bamirëse softball, Melissa Gorga dhe Teresa Giudice nuk folën me njëri-tjetrin. Çfarë ka për të thënë pasi Tereza mohoi kunatën e saj Melissa dhe vëllain e saj, Joe Gorga?

Shumica e shikuesve spekuluan se Tereza ose Melisa do të pushoheshin nga puna. Por Bravo i tronditi të gjithë duke rikthyer të gjithë aktorët. E sikletshme! Tani ka zëra se Terezës iu ofrua një rol me kohë të pjesshme në shfaqje, por këmbënguli që ajo të ishte me kohë të plotë. Dhe prodhimi thuhet se ishte shumë nervoz për ta ulur atë.

Teresa Giudice është një ndjekëse e rregullave?

Epo, Teresa kishte diçka për të thënë për yjet e saj në RHONJ që thyejnë rregullat. Gjatë një episodi të podcast-it të saj Namaste B$tches, ajo pohoi se disa anëtarë të kastit kanë postuar foto në mediat sociale që tregojnë kamera në sfond. Gjë që nuk lejohet gjatë xhirimeve të një sezoni.

“Mendoj se të gjithë e dinë që ne jemi duke filmuar … mirë unë mendoj se është kudo sepse njerëzit po postojnë kamera. Nuk mund të kem telashe për këtë, sepse dua të them, ata po postojnë – shumë njerëz nga kasti po postojnë foto me kamerat pas tyre,” shpjegoi Teresa. “Të paktën unë përpiqem të jem i matur dhe nuk e bëj këtë, por njerëzit e tjerë në kastin tim duan të sigurohen që ata të tregojnë se ne jemi duke filmuar.”

Teresa nuk poston foto të tilla sepse ajo është “shkollë e vjetër në gjithçka”. Ajo tha, “Unë i ndjek rregullat, i bëj vërtet, por kur njerëzit e tjerë i thyejnë ato, atëherë unë them, ‘f*q këtë, burrë. Pse është në rregull që ata ta thyejnë atë dhe jo unë?’ Kështu që unë filloj dhe ata thonë: ‘Oh zot, Tereza po i thyen ato – dhe Tereza nuk i thyen kurrë rregullat’ dhe unë me të vërtetë nuk i bëj,” tha ajo. “Sikur i ndjek vërtet rregullat, ashtu si jo, nuk i shkel rregullat.”

Mendoj se Tereza është më e rehatshme të shkelë ligjin sesa të shkelë rregullat.