Teresa Giudice Shades Joe dhe Melissa Gorga, ndërsa lavdëron familjen e ish-it

Klea

Teresa Giudice Shades Joe dhe Melissa Gorga, ndërsa lavdëron familjen e ish-it

Tereza Giudice Pikëpamja e familjes dhe mënyra se si ajo merret me gjakun e saj, ka qenë polarizuese. Shikuesit Real Housewives të Nju Xhersit ose janë kampionë, ose e falin grindjen e Terezës me vëllain e saj Joe Gorga dhe kunata Melissa Gorga.

Edhe një partner i ri dhe martesa nuk i ndryshuan gjërat. Në fakt, për shkak se familja e bashkëshortit Luis Ruelas e priti Terezën po aq ngrohtësisht sa ata, ylli i RHONJ kishte më shumë ushqim për të hedhur te vëllai i saj. Ashtu si në, kjo është ajo që unë pres nga familja ime. Vjehërrit e saj të rinj mund të menaxhojnë mirësjelljen, kështu që pse jo edhe Gorgas?

Duke folur për vjehrrit, është interesante të theksohet se Joe Giudice’s familja ka një marrëdhënie të mirë me Terezën dhe katër vajzat e tyre. E gjithë familja e gjerë mund të mblidhet rreth vajzave, me sa duket, përveç Joe dhe Melissa.

Teresa sugjeron se familja e saj nuk është e lumtur për të

Teresa dha një përditësim për marrëdhënien e saj me familjen e Joe në një episod të fundit të podcast-it të saj Namaste B$tches, nga PodcastOne. Ish-kunati i saj Pete erdhi për të mbështetur diplomimin e kolegjit dhe të shkollës së mesme të Gia Giudice dhe Gabriella Giudice. Teresa i tha koleges së saj Melissa Pfeister se marrëdhëniet me Pete janë “të lehta”.

“Me Pete … ai është si shoku im më i mirë,” tha Teresa më 19 korrik. “Unë u rrita me të.”

“Është sikur ne filluam aty ku e lamë, gjë që është fantastike, e njëjta gjë me gruan e tij, Sheila,” shtoi ajo. “Dhe tani Luis dhe Pete flasin gjatë gjithë kohës.”

Teresa hodhi pak hije Joe dhe Melissa duke sugjeruar që ata të shkaktonin dramë në kamera për pagën e madhe.

“[Joe Giudice] e mirëpret këtë. Familja e Joe është një familje e mrekullueshme. Ata janë të gjithë për familjen. Ata kurrë nuk do ta lëndonin njëri-tjetrin në asnjë mënyrë, pavarësisht se sa para u ofronte dikush, ata kurrë nuk do ta lëndonin njëri-tjetrin. Familja e Joe nuk është kështu,” shpjegoi ajo.

“Ju nuk mund të zgjidhni familjen tuaj, por mund të zgjidhni miqtë tuaj. Ndonjëherë familja juaj nuk është e lumtur për ju, prandaj duhet t’i nxirrni ata njerëz jashtë”, shtoi nëna e katër fëmijëve. “Dhe gjëja është se nuk keni nevojë që njerëzit të jenë të lumtur për ju. Ju duhet të jeni të lumtur për veten tuaj dhe njerëzit që ju duan dhe që janë në jetën tuaj do të jenë të lumtur për ju dhe ju do ta shihni këtë vetë.”

Është interesante të theksohet se sa pozitive ka Tereza me ish-bashkëshortin dhe familjen e tij. Çifti se si e ka përqafuar familja e Luis. A kishte Joe të njëjtën përvojë me kunatin e tij? Ky do të ishte një emërues i përbashkët shumë domethënës.

NA THONI – CILI ËSHTË REAGIMI TUAJ NDAJ KOMENTEVE TË TERESËS? A JENI I ÇADUR QË ËSHTË ENDE AFËR ME FAMILJEN E JOE? A JENI I BEDITUAR QË AJË PO I HIJE JOE DHE MELISSA?