Teresa Giudice 'refuzon' të përballet me Melissa Gorga në kamera për sezonin 14 të RHONJ

Klea

Teresa Giudice ‘refuzon’ të përballet me Melissa Gorga në kamera për sezonin 14 të RHONJ

Amvise të vërteta të Nju Xhersit ka nja dy problematika. Emrat e tyre janë Teresa Giudice dhe Melissa Gorga. Drejtuesit e ngarkuar me casting kishin një vendim për të marrë pas ribashkimit të sezonit 13. Pas vitesh luftimesh të përsëritura dhe shteruese, cilën e lëshojnë?

Ata në fund vendosën t’i mbajnë të dyja palët, për të pakënaqur shumicën e fansave. Shikuesit gjithashtu lodhen nga RHONJ Groundhog Day, ku çdo episod përfshin ndonjë konflikt Gorga/Giudice. Tre dhe Melissa vendosën të ndërpresin fjalën e njëri-tjetrit dhe ata kanë qëndruar pas armëve të tyre. Ata janë duke filmuar, por kampet janë të ndara dhe sipas Tre, kështu do të qëndrojë.

Tingujt e heshtjes

Pavarësisht përleshjeve fizike dhe përplasjeve të fytyrës (gjoja), thashethemet po qarkullojnë se RHONJ ka humbur shkëlqimin e tij. Kryesisht sepse duket se shfaqja padyshim mbështetet te Tereza dhe Melissa që e mbajnë atë me përbuzjen e tyre të ndërsjellë. Thënë kështu, zonjat nuk po flasin dhe të dyja do të vdesin në kodër.

Sipas The US Sun, Teresa refuzon plotësisht të përballet me Melin në kamera. Një burim pranë produksionit tha: “Teresa nuk dëshiron të grindet me Melisën në kamera. Ajo më mirë do të shmangte një ndeshje tjetër ulëritëse.”

“Ajo ndihet sikur tha atë që kishte për të thënë në ribashkim dhe kjo ishte ajo. Ajo nuk ka asnjë interes të përmirësohet në këtë moment në kohë,” shtuan ata. Për këtë çështje, as Melissa. Dhe ju e dini çfarë, kjo është mirë. Lërini këto gra të jetojnë një herë pa njëra-tjetrën – por a duhet të jetojnë pa njëra-tjetrën jashtë televizionit?

Ndërsa Mel dhe Tre kanë marrë pjesë në të njëjtat ngjarje, ata janë në anët e kundërta të dhomës. “Siç e kemi parë të gjithë në të kaluarën, emocionet mund të marrin më të mirën nga Tereza, dhe nëse Melissa do të bënte një koment ose do të përballej me të, ajo mund të shkojë nga zero në 100 shumë shpejt,” vazhdoi burimi i brendshëm. Për të qenë të drejtë, Teresa gjithashtu ka pasur pjesën e saj të drejtë të “komenteve” kështu që ndjenja ndoshta shkon në të dyja drejtimet.

Berzerkshires

Xhirimet e sezonit 14 janë planifikuar të përfundojnë në fund të tetorit – por së pari, një udhëtim i aktorëve. Duket sikur Berkshires do të shijojnë Jersey-n. “Të gjithë supozohet të shkojnë në udhëtim, përfshirë Terezën dhe Melisën”, tha burimi.

Supozohet se producentët “nuk po detyrojnë një konfrontim” dhe po “i lënë gjërat të ndodhin natyrshëm”, por ju thjesht e dini se ata po përpiqen të bëjnë Melissa dhe Tereza të ndërveprojnë.

Si përfundim, “Teresa dhe Melissa të dy kanë një mentalitet ‘është ajo që është’ dhe thjesht po e lënë të jetë. Ata nuk po punojnë për të riparuar asgjë tani.” Mirë, e kuptojmë. Ata nuk po flasin dhe është një flamur i kuq gjigant për sezonin e ardhshëm.

Qëndroni të sintonizuar dhe le t’i dërgojmë të gjitha mendimet dhe lutjet tona në shtetin e madh të Massachusetts. Ndoshta kasti do të përballet me një fytyrë të njohur gjatë vizitës në Berkshires.