Teresa Giudice reflekton mbi jetën në burg

Klea

Teresa Giudice reflekton mbi jetën në burg

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit OG Teresa Giudice po reflekton për kohën e saj në burg gjatë një interviste të re. Ajo zbuloi se kishte disa gjëra që nuk ishin aq të këqija.

Ylli i Bravo u lirua në vitin 2015 pas 11 muajsh shërbimi. Ajo u deklarua fajtore për mashtrim me tela dhe falimentim dhe u rikthye menjëherë në jetë para kamerave pas lirimit. Menjëherë pas kësaj, ajo shkroi për kohën e saj në burg në kujtimet e saj, Turning Tables.

Tani, Teresa po flet më shumë për kohën e saj pas hekurave. Ajo po tregon atë që priste më shumë si e burgosur në Institutin Federal Korrektues në Danbury, Connecticut.

Libri i gatimit të Teresa Giudice-it i erdhi mirë në burg

Në episodin e fundit të podcast-it Hollywood Raw, Teresa zbuloi se ajo mori një rol interesant ndërsa ishte e mbyllur në burg.

“Kam gatuar darkë për të gjithë,” tha ajo. Teresa shtoi se ajo gjithmonë priste me padurim një kifle me arra me banane në mëngjes. Kur u pyet se për sa nga shokët e saj të burgosur kishte gatuar dikur një skuqje pule, ylli i realitetit tha gati “200”.

“Shoku im i dhomës ishte politikan. Unë isha atje me mjekë, avokatë. Po, dua të them, kam takuar shumë njerëz të lezetshëm atje”, tha ajo.

Nga tingujt e saj, qëndrimi i Terezës në burg për mashtrim ishte shumë më i lehtë se sa kolegu i saj i TV realitetit, Todd Chrisley. Që nga raportimi në burg, fëmijët e Todd, Savannah dhe Chase Chrisley kanë folur për kushtet e vështira në të cilat po jetojnë prindërit e tyre.

“Nuk keni kondicioner. Mund të jetë 115 gradë brenda”, tha Savannah gjatë një interviste. “Ju jeni duke mbyllur makinat e akullit, nuk po u jepni kujdesin e duhur mjekësor, po u jepni njerëzve mjekimin e gabuar.”

Real Housewives of New Jersey pritet të kthehet në Bravo në vitin 2024.