Teresa Giudice reagon ndaj arrestimit të Shannon Beador nga BDI

Klea

Teresa Giudice reagon ndaj arrestimit të Shannon Beador nga BDI

Kur dikush në Bravoverse rrëshqet shumë, ju e dini që njerëzit do të flasin për të. Ylli i Real Housewives of Orange County Shannon Beador u arrestua për një BDI të goditur dy javë më parë dhe rrugët kanë qenë të zhurmshme.

Përafërsisht pesë minuta pasi lajmi i Shan-it u bë publik, Tamra Judge hyri në podkastin e saj për ta diskutuar atë. Shumica e njerëzve në thelb po e dënojnë Shannon për marrjen e një vendimi budalla dhe duke i uruar asaj më të mirën. Tani Amvise Reale të Nju Xhersit OG Teresa Giudice peshon mbi këtë çështje.

“Gati ndodh”

Tre po merr një qasje më të qetë ndaj përplasjes së Shannon me disa beton dhe shkurre ndërsa është i dehur. Ky lloj i këngëve si ish-bashkëshorti i saj, Joe Giudice mori pjesën e tij të drejtë të BDI-ve në kohën e tij.

Në një episod të Namaste B$tches, Tre ndau mendimet e saj për situatën e Shanit. Në një përpjekje për t’ju shpëtuar nga dëgjimi i të gjithë podcast-it (ju mirëpresim), mund të ndaj se bashkë-prezantuesja e Terezës, Melissa Pfeister, ishte shumë e frenuar nga fakti që Shannon ngiste makinën e dehur.

Sa për Tre, ajo “ndihet keq” për Shannon dhe nuk po e gjykon atë për pirjen dhe drejtimin e makinës. Ajo gjithashtu beson se ky do të jetë “një mësim mësimor” për Shannon në vazhdim. “Është shumë e trishtueshme, është e trishtueshme, por ajo do të jetë mirë. [Shannon] Thjesht duhet të punojë me veten dhe të sigurohet që të mos ndodhë më… Ne jemi njerëz, mut ndodhin,” tha Tre.

Shannon do të duhet t’i përmendë të gjitha…

Me gjithë respektin e duhur për legjendën, ikonën, ish kriminelin Tre, ndoshta do të tërhiqesha nga pjesa “mut që ndodh” e mosgjykimit të saj. Njerëzit vriten rregullisht nga ata që vozisin nën ndikim dhe kjo është një punë e madhe.

Pavarësisht arrestimit dhe çështjeve të dukshme me alkoolin, Teresa nuk mendon se gabimi i Shannon do të ndikojë në statusin e saj në RHOC. Por ajo thotë se Shan ndoshta do t’i duhet ta trajtojë këtë çështje në kamera. “Jam i sigurt se ajo do të duhet ta trajtojë atë, por nuk është si “Oh zot”, po, dua të them, kjo është ajo që bëni ju, është një shfaqje televizive realitet, ju flisni për atë që po ndodh në jetën tuaj. kështu që unë jam i sigurt se nëse ajo nuk dëshiron të flasë për këtë, jam i sigurt se dikush tjetër do ta sjellë atë, “shtoi Tre.

Ndërsa në të kaluarën, Bravo mund ta kishte lënë BDI-në e Shannon-it të rrëshqasë, me sa duket ka rregulla të reja në fuqi, kështu që nuk e dini kurrë. Ekspozita A: Bashkë yjet e Tre janë pezulluar nga xhirimet sepse koka e Jennifer Aydin dyshohet se ishte futur në enë pijesh.

Fati i të gjithëve

Melissa (prezantuesja e podcast-it, jo kunata e keqe) ndërhyri për rreziqet e zgjedhjes për të vozitur ndërsa ishte e dëmtuar dhe përmendi se njihte fëmijë të vrarë nga shoferë të dehur. Përgjigja e Tre ishte … interesante. “Dëgjo, askush nuk dëshiron të vrasë askënd, por unë gjithmonë ndihem ashtu siç duhet të ndodhë në jetë që supozohet të ndodhë. Si, ne të gjithë kemi një fat në jetë dhe çfarëdo që supozohet të ndodhë do të ndodhë.”

Nuk jam saktësisht i sigurt se kjo është pika e nxehtë që Tre mendon se është. Me atë teori, mendoj se ishte fati që i bëri Tre dhe Juicy Joe të zgjidhnin krimin mbi fëmijët e tyre. Ai fat i ndërlikuar gjithashtu bëri që Tereza dhe ish-i i saj të kalonin kohë. Supozoj se mund të fajësojmë edhe fatin që Luis Ruelas ka veshur rrobat e vjehrrit të tij të ndjerë. Por nuk jam i sigurt që t’i përgjigjesh dikujt që flet për vdekjen dhe BDI-të me “ne të gjithë kemi një fat në jetë” ishte qasja e duhur.

Gjithsesi, të paktën Teresa nuk po e mban Shanon në zjarr si pjesa tjetër e botës. Ajo mbetet mbretëresha jonë jogjykuese, përveç nëse gjykimi ka të bëjë me anëtarët e familjes së saj të ngushtë. Dhe disa bashkë-yje. Por kryesisht plotësisht jogjykues.