Teresa Giudice

Klea

Teresa Giudice pretendon se producentët e detyruan të bënte skena të rreme!

Teresa Giudice pretendon se producentët e detyruan të bënte skena të rreme!

Teresa Giudice u thellua në zbulimet rreth ditëve të para të Amvise të vërteta të Nju Xhersit gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj, duke hedhur dritë mbi një moment të inskenuar nga sezoni i parë i shfaqjes që përfshin RHONJ shap Jacqueline Laurita.

Jacqueline Laurita.

Në episodin debutues të “Kthimi i tabelave,” Tereza52, diskutoi perceptimet e saj fillestare për Andy Cohen dhe mbrojti vërtetësinë e serialit të realitetit. Më pas ajo përshëndeti Jacqueline54 vjeç, i cili iu bashkua asaj për të rishikuar një skenë të paharrueshme nga ditët e para të shfaqjes.

Jacquelineju kujtohet dyqani i mobiljeve?” Tereza pyeti, duke nxitur Jacqueline për të kujtuar: “O Zoti im. Ata po të jepnin paratë.”

Jacqueline Laurita.

Biseda u kthye në një skenë ku Tereza pagoi mobiliet me para në dorë, një moment që pati pasoja të rëndësishme në dritën e saj dhe të ish-bashkëshortit Joe Giudice’s probleme ligjore. Tereza pranoi ndikimin e producentëve në skenë, duke pranuar, “Unë mendoj se kjo është arsyeja pse qeveria erdhi pas nesh.”

Sipas Jacquelineproducentët orkestruan skenën, duke sugjeruar që të Tereza“Unë mendoj se do të ishte mirë nëse paguani me para në dorë.” Jacqueline u kujtua për para të gatshme shtesë Tereza për të forcuar ndikimin vizual të transaksionit, por Tereza U përgjigj: “Ishin 300 dollarë dhe 200 të miat. Kjo ishte ajo. Ishin kartëmonedha 500 dollarësh.”

Teresa Giudice

Jacqueline vazhdoi, duke kujtuar, “Ata thanë: “Vetëm silluni sikur po paguani (me para në dorë).’ Ishin si 100 të përziera me fatura të tjera më të vogla.”

Tereza e pranoi manipulimin, duke reflektuar sesi producentët e bënë të duket se ajo kishte më shumë para se sa kishte në të vërtetë, duke ndikuar në perceptimin e autenticitetit të skenës.

Teresa Giudice

Në një episod të veçantë më herët në qershor, Tereza kishte diskutuar ndjenjat e saj fillestare rreth Andy Cohenduke rrëfyer se besonte se ai nuk e pëlqente atë gjatë sezoneve të saj të hershme në shfaqje.

Ajo më vonë kuptoi se ai thjesht po bënte punën e tij, megjithëse pranoi se ishte e ndjeshme për pyetjet e tij hetuese.

Teresa Giudice

Pavarësisht momenteve të skenuara dhe ndikimit të producentit që ajo zbuloi, Tereza ruajti realitetin e personazhit të saj në emision, duke pohuar, “Ajo që shihni në shfaqje është në të vërtetë e vërtetë”. Ajo theksoi përkushtimin e saj ndaj autenticitetit, duke i nxitur shikuesit të dallojnë midis momenteve të vërteta dhe dramës së sajuar.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit vazhdon të transmetojë sezonin e tij të katërmbëdhjetë Bravotë dielave në orën 8/7c.