Teresa Giudice paguan 480 mijë dollarë taksa në New Jersey, i detyrohet 615 mijë dollarë më shumë

Klea

Teresa Giudice paguan 480 mijë dollarë taksa në New Jersey, i detyrohet 615 mijë dollarë më shumë

Lajm i mirë për të gjithë! Kush tha që kriminelët dhe mashtruesit nuk mund të reformohen? Sigurisht që jo amvise reale të New Jersey OG Teresa Giudice. Nuk po marrim shumë lajme të mira nga kampet e RHONJ këto ditë. Tensionet janë të larta dhe në varësi të kujt flisni, drama është e ulët.

Por Teresa nuk po e lejon veten të rëndohet nga pritshmëritë e askujt për sezonin 14. Asaj nuk i interesojnë problemet e vjetra familjare, sepse tani ka një familje krejt të re! A e dini se çfarë tjetër ka Tre? Një bilanc më i ulët në taksat e saj në New Jersey. US Sun ka detajet.

Gëzuar Terezës për pagimin e borxhit të saj tatimor

Bëhuni gati për disa numra … Për shkak të bizneseve të shumta të Tre dhe atij kontrolli gjithmonë të besueshëm RHONJ, ajo ka qenë në gjendje të paguajë 480,291,20 dollarë të borxhit të saj tatimor. Nga shuma origjinale 1,096,012,14 dollarë, ajo ka vetëm 615,720,94 dollarë për të shkuar.

Në fund të majit 2023, një lëshim i barrës tatimore federale vetëm në emër të Tre u lëshua për 17,061,32 dollarë për vitin 2020 dhe 2021. Në fillim të shtatorit, një lëshim i barrës tatimore federale për Tre dhe Juicy Joe Giudice u emetua për 243,425,50 dollarë për një periudhë tatimore të vitit 2014. Për më tepër, më 13 shtator, një tjetër Lirim i Barrës Tatimore Federale u lëshua në shumën prej 219,804,38 dollarë për vitin 2015.

Pavarësisht se ka vënë një pengesë të madhe në shumën që i detyrohet, Teresa ka ende barrë aktive. Ajo dhe Juicy kanë një Barrë Tatimore Federale për 64,157,64 dollarë për 2016 dhe 2017.

Barra të tjera…

Dhe ka ende barrën tjetër tatimore federale për 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2013 dhe 2015 (sheesh) që është ende aktive. Më tej, borxhi total i tyre tatimor siç është sot është 615,720,94 dollarë të vogël. Gjatë verës, avokatit të Terezës iu desh të jepte një deklaratë në lidhje me borxhin.

“Znj. Giudice ka qenë në dijeni të detyrimeve të saj tatimore prej vitesh dhe bën pagesa të konsiderueshme mujore në kohë ndaj detyrimeve të saj tatimore të papaguara dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë derisa ato detyrime të mos ekzistojnë,” tha avokati. Urime Tereza!

Fatmirësisht borxhi i mbetur i Tre nuk e pengoi dasmën e saj të bukur dhe ajo është ende në gjendje të jetojë një mënyrë jetese luksoze. Ajo aktualisht jeton në një shtëpi prej 3.3 milionë dollarësh me Luis Ruelas dhe çifti shpesh shijon pushime ekstravagante. Ndërsa Tre vazhdon ta jetojë jetën në korsinë e shpejtë dhe me shpresë jo mashtruese, xhirimet e sezonit 14 të RHONJ mbeten në zhvillim e sipër.