Teresa Giudice mohon të ketë kryer ndonjëherë krim pavarësisht nga koha në burg

Klea

Teresa Giudice mohon të ketë kryer ndonjëherë krim pavarësisht nga koha në burg

Teresa Giudice po mbron edhe një herë kohën e saj në burg, pavarësisht se u deklarua fajtore për mashtrim bankar, postë, tela dhe falimentim në vitin 2014. Në episodin e parë të podcast-it të saj të ri, Turning the Tables, ajo foli menjëherë për kohën që shërbeu. Tereza u lirua nga burgu pasi kreu 11 muaj dënim prej 15 muajsh. Ndërsa ajo u lirua nga burgu pothuajse një dekadë më parë, ajo ende deklaron se është e pafajshme. Nuk jam i sigurt se kështu funksionon pranimi i fajit, por ja ku shkon…

Teresa thotë se e di në “zemrën” e saj se “nuk ka kryer krim” pavarësisht se ka qenë në burg për 11 muaj

“Mendoj se shumë prej nesh, gratë atje, firmosin letrat që burrat tanë na thonë t'i nënshkruajmë,” fillon Teresa. Është e vërtetë që disa të tjerë në sytë e publikut kanë pranuar të bëjnë të njëjtën gjë. Por prapëseprapë, kjo ndihet ndryshe, pa marrë parasysh se sa i zhuritur dukej Joe Giudice gjatë gjithë viteve.

“Pra, shkova në një mbyllje me burrin tim, nënshkroa në vijën e pikëzuar për një hipotekë – me avokatin atje dhe gjithçka – dhe kjo ishte e gjitha,” shpjegoi Real Housewives of New Jersey OG.

“Më pas, do të thosha 10 vjet më vonë, kur isha në një emision televiziv, qeveria na trokiti në derën për sa i përket taksave dhe më pas filloi të shqyrtonte gjithçka. Unë u akuzova për mashtrim hipotekor. Dhe puna është se unë e di në zemër që nuk kam kryer një krim, por kam bërë atë që duhej të bëja. E kalova kohën time dhe e mora si kampion”.

Këto komente vijnë vetëm pak muaj pasi Teresa iu përgjigj një pyetjeje duke sugjeruar se ajo fajësonte “të gjithë të tjerët për gjithçka”. Ndërsa pretendonte se ajo në fakt nuk e bën këtë, ajo shtoi se “nuk është kriminele”.

Kjo thjesht nuk është e vërtetë. Ajo pranoi fajësinë për mashtrim dhe u dënua. U arrit një marrëveshje me prokurorët federalë. Tereza është një kriminel i dënuar, i cili kreu dënimin në burg. Këto janë vetëm fakte, pa marrë parasysh se në cilën anë të kaosit të vazhdueshëm RHONJ bie.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.