Teresa Giudice and Joe Giudice

Klea

Teresa Giudice mohon të jetë një kriminele pavarësisht dënimit për mashtrim

Teresa Giudice mohon të jetë një kriminele pavarësisht dënimit për mashtrim

Teresa Giudice vazhdoi të mohonte se ajo ishte bashkëpunëtore në krimet që e dërguan në burgun federal, gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj, “Nama$te Bitches”.

Teresa Giudice

Amvise të vërteta të Nju Xhersit Ylli refuzoi të merrte përgjegjësi kur një fanse vuri në dyshim modelin e saj të dukshëm të sjelljes.

Personi pyeti: “Kur do të ndaloni së fajësuari të gjithë të tjerët për gjithçka që ju ndodh?”

Teresa Giudice dhe Joe Giudice

Tereza shpalli në përgjigje – “Unë nuk i fajësoj të gjithë të tjerët për gjërat që më ndodhin”.

Ylli i Bravo vazhdoi të këmbëngulte se ajo “nuk është një kriminele” dhe “ec me kokën lart” pavarësisht keqbërjeve të saj në të kaluarën dhe qëndrimit gati njëvjeçar në burgun federal.

Teresa Giudice

Tereza dhe bashkëshorti i saj i atëhershëm, Joe Giudice, u dënuan në vitin 2014 me akuza të shumta për mashtrim. Tereza kreu 11 muaj pas hekurave dhe Joe u burgos për tre vjet. Tereza u lirua në dhjetor 2015 dhe Joe u deportua në Itali pas lirimit të tij, në mars 2019.

Teresa Giudice

Terezae cila fillimisht pohoi se nuk fajësonte askënd për historinë e saj kriminale, ndërroi marshin dhe fajin ia vuri plotësisht ish-it.

“Nëse më duhet të fajësoj dikë, mendoj se do të fajësoja burrin tim.” Tereza deklaruar. “Dhe ai mori përgjegjësinë e plotë për këtë. Ai depozitoi taksat e biznesit, por kurrë nuk depozitoi personal, dhe ky ishte gabimi i tij më i madh.”

“Kjo është arsyeja pse na trokitën në derë, sepse ai nuk paguante taksa personale,” shtoi ajo.

Teresa Giudice

Ajo vazhdoi duke thënë se federatat vendosën të “bëjnë shembull” nga një çift i profilit të lartë.

“Për shkak se ne ishim në TV, ata bëjnë një shembull nga ju,” shpjegoi ajo. “Sikur, unë kalova kohën time, e bëra tashmë, mora përgjegjësi.”

Teresa Giudice

Në maj 2023, te Terezes ish-bashkëylli, Caroline Manzokundërshtoi pretendimin e saj se ajo ishte personi që informoi federatat.

“Unë e di se kush e bëri,” sqaroi alumi Bravo gjatë një paraqitjeje në podkastin “Virtual Reali-Tea” të Page Six.

Caroline Manzo

Karolina62 vjeç, e cila ndoqi regjistrimin e drejtpërdrejtë së bashku me vajzën e saj, Lauren Manzo, shtoi – “PS, unë isha atje.”

Lauren nxitoi të thirri – “Por ne kurrë nuk do të themi se kush ishte.”

Caroline Manzo

Karolina shpjegoi se ajo e kuptoi atë që po shpalosej, por “e mori rënien”, sepse ajo “nuk ishte miu”.

“Nuk është as për të qenë miu,” tha ajo. “Ka një gjë që quhet dëm kolateral. Pra, kur thua diçka, kush do të lëndojë? Kë do të lëndojë kjo duke thënë këtë të vërtetë?”

Caroline Manzo

RHONJ alum shtoi: “Mund të besosh çfarë të duash tek unë. E di që nuk e kam bërë kurrë – nuk mund ta bëja kurrë këtë. Por nëse fajësimi më bën të ndihesh më mirë, në rregull, atëherë realiteti yt. Nuk do ta ndryshojë ditën time.”

Ajo shpjegoi se ajo kurrë nuk e zbuloi identitetin e hajdutit “për të mbrojtur njerëzit që nuk e meritonin dëmin kolateral dhe pasojat sapo të dilnin”.

Caroline Manzo

Karolina pranoi se etiketimi i rremë si informator ishte “i lënduar”.

Tereza kishte nënkuptuar më parë se Karolina ishte personi që lajmëroi federatat sepse ajo kishte parashikuar që dyshja të zbarkonte pas hekurave.