Teresa Giudice mohon rrjedhjen e tregimeve tek Blogerët për Storylines

Klea

Teresa Giudice mohon rrjedhjen e tregimeve tek Blogerët për Storylines

Kohët e fundit, Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin u sulmua. Thashethemet i akuzuan të dy për rrjedhje të historive rreth tyre Amvise të vërteta të Nju Xhersit Kostarët.

Një përdorues i Twitter pretendoi se Tre dhe Jen do të dërgonin mesazhe në llogaritë e mediave sociale për të postuar histori në internet. Sapo raportet të dilnin në ajër, Jennifer dhe Teresa i nxirrnin para kamerave. Kuptohet, këto raporte krijuan mjaft bujë.

Edhe Andy Cohen iu drejtua kësaj çështjeje, duke thënë se sa të çmendur e ka bërë situata. Pavarësisht nëse thashethemet ishin të vërteta apo jo, ai i njohu ato si një simbol të ndarjes së aktorëve. Pra, çfarë kishte për të thënë Tereza për këtë çështje?

Teresa akuzon Margaretin për rrjedhje të historive

Gjatë paraqitjes së saj të fundit në Watch What Happens Live, Andy e pyeti Trenë për akuzat e rrjedhjes. Andy tha, “Ne kemi shumë pyetje duke dashur të dimë përgjigjen tuaj ndaj pretendimeve se ju keni rrjedhur histori tek blogerët.” Ai shtoi: “Dhe [that] ju punoni me blogerët për të dalë kundër shokëve tuaj të kastëve.” (I çmendur si e kërkuam këtë, por Andi nuk na përmendi).

Tereza u përgjigj me shpejtësi dhe vendosmëri “Kurrë” (tronditës). Ajo gjithashtu sfidoi: “Vërteoje”. Andy u përgjigj se kishte “shumë pamje nga ekrani që qarkullonin në internet”. Megjithatë, Tre u përgjigj: “Jo, nuk ka.” Huh? Ajo sqaroi, “Jo nga unë që i them dikujt që të tregojë histori atje. Ka pamje nga Margaret [Josephs] duke e bërë atë.” Uau. Flisni për devijimin.

“Po, ata sapo dolën,” vazhdoi ajo. “A po shikon, Andi? Online?” Andy konfirmoi se ai me siguri po e ndiqte. Si i tillë, ai pa “shumë gjëra për ty dhe Jen”. Por Teresa dyfishoi se nuk do të kishte asgjë që tregonte se ajo “duke nxjerrë gjëra atje. Ky bloger po gënjen, por ato nuk janë tekstet e mia.” Epo, a nuk është i përshtatshëm?

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.