Teresa Giudice mohon fajësimin e të tjerëve duke thënë se "nuk ka kryer një krim"

Klea

Teresa Giudice mohon fajësimin e të tjerëve duke thënë se “nuk ka kryer një krim”

Nuk mund të mohohet ylli i Real Housewives of New Jersey Teresa Giudice është i dashur nga komuniteti Bravo. Epo, të paktën gjysma e komunitetit Bravo. Ajo është një OG që i ka dhënë jetën e saj të plotë këtij emisioni dhe Tre padyshim i meriton të gjitha vlerësimet që vijnë me të.

Fatkeqësisht për Tre, mungesa e përgjegjësisë e ndjek këtë grua. Pavarësisht nëse është një mosmarrëveshje me anëtarët e kastit, familjen ose një krim federal, Teresa historikisht i shmanget pranimit të rolit të saj në çdo çështje. Në një episod të fundit të podcast-it Nama$te Bitches, Tre foli për të mos fajësuar të tjerët, ndërsa në thelb fajësoi të tjerët.

“Unë nuk jam një kriminel.”

Tre hyri në podkastin e saj për të shkuar plot Tereza dhe për të liruar veten nga çdo keqbërje kur ajo shkoi në burg. TL;DR e të gjithave ishte Joe Giudice është fajtori për gjithçka dhe me sa duket Tre nuk ka vullnet të lirë.

Një fans pyeti: “Kur do të ndaloni së fajësuari të gjithë të tjerët për gjithçka që ju ndodh?” Në mënyrë tipike Tereza, ajo u përgjigj: “Unë nuk i fajësoj të gjithë të tjerët për gjërat që më ndodhin mua.” Ajo shtoi se “nuk është kriminele” dhe “ec me kokën lart” në lidhje me burgosjen e saj. Unë mendoj se qeveria federale i detyrohet asaj një falje të madhe të majme për burgosje të rreme.

Në vitin 2014, Tre dhe Joe u dërguan në burg pasi u akuzuan për mashtrim bankar, postë, tela dhe falimentim. Ata mund ose nuk mund të kenë marrë rreth 5 milionë dollarë gjatë një dekade.

“Nëse më duhet të fajësoj dikë, mendoj se do të fajësoj burrin tim”, vazhdoi Teresa, pasi tha se nuk fajëson askënd tjetër. “Dhe ai mori përgjegjësinë e plotë për këtë. Ai depozitoi taksat e biznesit, por kurrë nuk depozitoi personal, dhe ky ishte gabimi i tij më i madh.”

Mesimet e mesuara?

Zonja. Shikoni, të gjithë duan që Tereza të ketë një jetë të mrekullueshme dhe ajo për fat të mirë, por kjo është qesharake. “Kjo është arsyeja pse na trokitën në derë, sepse ai nuk paguante taksa personale,” vuri në dukje ajo. Definitivisht jo sepse vetë Teresa u filmua duke paguar mbi 100 mijë dollarë në para për mobilje të mëdha dhe jo tërheqëse në Sezonin 1.

“Për shkak se ne ishim në TV, ata bëjnë një shembull nga ju,” shpjegoi ajo. “Sikur, unë kalova kohën time, e bëra tashmë, mora përgjegjësi.” Ajo bëri kohën e saj, por ishte faji i Joe dhe supozoj se ai e detyroi atë të firmoste emrin e saj për – dhjetë vjet. Ndoshta Juicy kishte Tre nën ndikimin e fuqive të mendjes Jedi ose verës së bërë në shtëpi. Sido që të jetë, dikush mendoi se ajo ishte fajtore ose ajo nuk do të ishte dënuar.

Qëndroni të sintonizuar, e gjithë banda do të kthehet kur Real Housewives of New Jersey të kthehet në Bravo së shpejti – në prill, me shpresë…