Teresa Giudice mendon se prodhuesi i RHONJ u drejtua në hetimin e qeverisë

Klea

Teresa Giudice mendon se prodhuesi i RHONJ u drejtua në hetimin e qeverisë

Në Sezonin 1, Episodi 1 i Amvise të vërteta të Nju Xhersitnje nga Tereza Giudice Skenat e para shfaqën blerjen e saj për mobilje për shtëpinë e ëndrrave të saj të reja të saj dhe tani ish-bashkëshortit Joe Giudice. Teresa në mënyrë të paharrueshme grumbulloi para në dorë për të paguar për orenditë e çmuara me vlerë 120,360 dollarë, duke deklaruar: “Dëgjoj rënien e ekonomisë”, prandaj paguaj para në dorë.”

Vetëm pak vite pas atij udhëtimi për blerje, Tereza dhe Xhoi u kapën për mashtrime me postë, tela dhe banka. Në vitet që kur ajo dhe Xhoi u dënuan, Teresa ka drejtuar gishtin nga alumi i RHONJ, Caroline Manzo, si dhe vëllai dhe kunata e saj, Joe dhe Melissa Gorga si minjtë që vrapuan te federatat.

Tani 15 vjet pas skenës së mobiljeve, Teresa beson se producentët e shfaqjes ka të ngjarë të kenë shkaktuar probleme ligjore të saj. Ajo thotë se e bënë atë të pretendonte se paguante para në dorë atë ditë, gjë që ndoshta zgjoi dyshimet e qeverisë.

Tereza thotë se “do të duhej të ecte me dy çantë” për të mbajtur kaq shumë para me vete.

Teresa u ribashkua me alumet e RHONJ, Kim D dhe Jacqueline Laurita në një episod të podcast-it të saj (tani solo), Turning the Tables. Ata bënë një udhëtim në korsinë e kujtesës, duke e shtyrë Jacqueline të zbulonte gjëra rreth se skena e mobiljeve, për të cilën ajo kishte etiketuar.

Kur Tereza tregoi episodin e mobiljeve, Jacqueline kujtoi: “Oh, Zoti im! Ata po ju dorëzonin paratë! Prodhuesit thanë: ‘Ne mendojmë se do të ishte mirë nëse do të paguanit me para në dorë’, por ne nuk kemi kaq shumë para me vete.

Tre kujtoi se ajo dhe Jacqueline kishin vetëm rreth 500 dollarë para në dorë mes tyre, kështu që prodhuesit i dhanë asaj një pirg me fatura më të vogla për të krijuar pamjen e një tufe të majme parash.

Ajo shpjegoi, “Kjo tregoi se sa ishin mobiljet e mia, si 140,000 dollarë ose çfarëdo që të ishte. Pastaj po jap kartëmonedha 100 dollarëshe. Pastaj ata treguan kalkulatorin dhe dukej sikur i kisha të gjitha ato para dhe para me vete. Do të më duhej të ecja me dy çantë!”

Teresa tha se ajo ndoshta ka paguar me një çek jashtë kamerës. Pastaj ajo hodhi fajin-bombën e saj më të re. “Mendoj se kjo është arsyeja pse qeveria erdhi pas nesh.”

Tre dhe Joe u dënuan për mashtrim me postë, tela dhe falimentim në 2014. Teresa kreu 11 muaj burg në 2015. Joe kaloi 41 muaj në burg dhe u deportua në Itali në 2018. Ai aktualisht jeton në Bahamas.

Le të jetë kjo një përrallë paralajmëruese për të gjithë: mos lejoni kurrë që prodhuesit t’ju thonë të paguani për diçka me para në dorë nëse jeni gjoja kryerja e mashtrimit bankar dhe nënshkrimi i dokumenteve të falsifikuara që hasin në tavolinën tuaj prej 5000 dollarësh.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c. në Bravo. Stinët e vjetra rrjedhin në Peacock.