Teresa Giudice kërkon që ish-bashkëshorti Joe Giudice të kthehet në SHBA

Klea

Teresa Giudice kërkon që ish-bashkëshorti Joe Giudice të kthehet në SHBA

Ka kaluar një dekadë që atëherë Teresa Giudice dhe Joe Giudice u akuzuan për një listë të krimeve financiare, duke i kthyer jetën e tyre, dhe The Real Housewives of New Jersey, krejtësisht me kokë poshtë. Natyrisht, ata të dy u hodhën në flagrancë, Xhoi u deportua përsëri në Itali dhe familja u prish.

Që atëherë, Joe është zhvendosur në Bahamas, gjë që i ka lehtësuar paksa vizitat me katër vajzat e tij, por gjithsesi, të gjitha e kanë bërë të qartë: ata do të preferonin ta kishin përsëri në Shtetet e Bashkuara. Vajzat Giudice thjesht duan që babai i tyre të kthehet!

Tani, Tereza po thotë të njëjtën gjë, por nuk është vetëm sepse dëshiron që vajzat e saj të bashkohen me babin e saj. Sigurisht, kjo është pjesë e saj, por në një klip të fundit nga podkasti i saj, Namaste B$tches, ajo zbuloi se me të vërtetë dëshiron që Joe të kthehet në Shtetet e Bashkuara në mënyrë që ai ta ndihmojë atë me para.

Teresa Giudice dhe Joe Giudice kanë dashur gjithmonë paratë

Teresa pranoi se ajo nuk do të ishte kundër që Joe të kthehej në vend për një arsye, dhe kjo janë paratë. A mund ta fajësosh atë? Ata kanë katër vajza dhe universiteti është i shtrenjtë. Plus, Tereza i detyrohet mijëra e mijëra dollarë taksa. Çdo dollar ka rëndësi dhe Tereza është gati që Joe të hyjë – ligjërisht, natyrisht.

Në podcast, ylli i RHONJ shpjegoi, “Shpresoj që ai ta bëjë këtë [come back to America]sepse më besoni, mundësitë janë më të mira në Amerikë, dhe unë kam bërë gjithçka vetë… Dua ndihmë.”

“Paratë që ai fiton në Bahamas nuk janë të njëjtat para që do të bënte në Amerikë. Krejt ndryshe”, vazhdoi Teresa. “Kjo është arsyeja pse ai u zhvendos nga Italia në Bahamas. Sepse në Itali nuk kishte mundësi. A mund ta imagjinoni thjesht të dërgoheni në një vend tjetër pasi keni jetuar në Amerikë për gjithë këto vite? Është shumë e trishtueshme.”

Edhe pse Tereza do të donte që Joe të kthehej në Shtetet e Bashkuara për të ndihmuar financiarisht, ajo pranoi se nuk ishte e sigurt se do të ndodhte ndonjëherë. Për fat, vajza e tyre Gia Giudice po studion ligjin e imigracionit, kështu që ajo mund të jetë shpresa e tyre e vetme! Në fillim të këtij viti, ajo pranoi se qëllimi i saj i karrierës ishte që statusi i tij i imigracionit të “rivlerësohej”. Pa presion, Gia.