Teresa Giudice kërkon falje të hollësishme nga Jeff Lewis gjatë WWHL

Klea

Teresa Giudice kërkon falje të hollësishme nga Jeff Lewis gjatë WWHL

Misteri është zgjidhur. Më në fund e dimë se cili yll i Real Housewives Jeff Lewis po zihej me prapaskenën në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt Speciale për 15 vjetorin. Ishte OG i Real Housewives të Nju Xhersit, Teresa Giudice.

Kur ata të dy ishin më në fund në kamerë së bashku gjatë episodit, Andy Cohen pyeti nëse e kishin shtypur mishin e tyre. Nuk dukej se asnjëri prej tyre mund të binte dakord nëse ishte zgjidhur apo jo. Rezultati ishte një shkëmbim super i sikletshëm mes dy bravolebëve që i kishte të gjithë paksa në teh.

Fytyra e Terezës dhe Xhefit

Pasi Andi i pyeti të dy për mishin e tyre në prapaskenë, Jeff u përpoq shpejt ta mbyllte atë. Ai tha se të dy ishin “të mirë”. Megjithatë, Tereza mori një moment për t’u zhytur në më shumë detaje se çfarë ndodhi saktësisht.

“Ai po më kërkonte falje sepse tha diçka”, shpjegoi Teresa. “Por është sikur, nëse nuk e kishe menduar, nuk e di pse e the.”

Më pas, të dy kokat e nxehta kaluan telat e tyre. Jeff mendoi se Tereza po përpiqej të thoshte se ai nuk e kishte ndërmend të kërkonte falje. Ai u kthye dhe këmbënguli se “e kishte menduar”, gjë që e shtyu Terezën të mendonte se Jeff po e dyfishonte atë për të cilën kërkoi falje në radhë të parë.

Teresa dukej e hutuar dhe e shtyu Xhefin të përsëriste çdo gjë që i thoshte në prapaskenë. Ish-prezantuesi i Flipping Out iu drejtua Andit dhe u ankua se e kishin vënë në vend. Ndërkohë, Sonja Morgan ishte në sfond duke bërtitur, “Hihu në gjunjë!”

I gjithë ky debakli ishte vetëm një shembull tjetër se pse WWHL mund të vazhdonte edhe për 15 vjet të tjera. Andi është bërë ekspert në hapjen e një kanaçe me krimba çdo natë. përfundimisht në këtë rast, Jeff i kërkoi asaj një falje në ajër. Ai qetësoi egon e madhe të Real Housewives of New Jersey OG, dhe kështu, speciali WWHL vazhdoi.

“Kërkoj falje,” përsëriti Jeff. “Kam gabuar dhe kërkova falje. Unë nuk po e kundërshtoj atë.”