Teresa Giudice ka vlerë neto në 2024 dhe si i fiton paratë e saj

Klea

Teresa Giudice ka vlerë neto në 2024 dhe si i fiton paratë e saj

Teresa Giudice punon shumë për paratë e saj. Kjo është e nevojshme, pasi disa gabime ligjore e lanë familjen e saj në vështirësi të rënda financiare në vitin 2009. Fatmirësisht, Teresa e kaloi kohën e saj dhe tani, ajo po punon për të shlyer të gjitha borxhet e saj. Në lidhje me këtë, Real Housewives of New Jersey OG po punon si një lloj brejtësi mbi një rrotë, duke nxjerrë përgjithmonë libra, produkte dhe reklama, duke rimbushur llogaritë e saj bankare ndërsa shkon.

Thënë kështu, jo çdo sipërmarrje që ka prekur kjo hedhëse biskotash ka lulëzuar. Si fillim, Teresa dhe vëllai i saj Joe Gorga hapën një restorant në maj të 2017. Ai u mbyll në 2018. Ajo gjithashtu kishte një herë një pije të ambalazhuar Bellini, Fabellini, por kjo po aq vdiq, pasi kjo markë urrente dënimin e saj për krim.

Duke i kthyer limonët në lëndë të ligjshme (kjo nuk do të thotë pulë, Tre), Tereza e përdori kohën e saj “larg” me mençuri. Në lirimin e saj, ajo u rikthye në shoqëri e grisur dhe e gatshme, duke trajtuar borxhet e saj dhe dyshuesit e saj në RHONJ. Pra, sa po sjell ajo këto ditë? Po ashtu, sa vlen 52-vjeçari raportohet se?

Sa është vlera neto e Teresa Giudice?

Pasuria neto e Terezës thuhet se është rreth 500,000 dollarë.

Kjo është duke shkuar nga vlerësimi për Vlerën Neto të Celebrity. Është e qartë se ajo është ulur më poshtë se disa nga shoqet e saj të aktorëve femra, por përsëri, kjo ndodh sepse ajo është ende në epokën e saj të rindërtimit, duke shlyer borxhet e saj (shpresojmë) me çdo çek të prerë. Me kalimin e kohës, ka shumë të ngjarë që vlera e saj neto të rritet përsëri, duke e vënë atë në të njëjtin nivel me miqtë e saj.

Pra, si e grumbulloi saktësisht Tereza këtë shumë, pasi iu desh të rifillonte deri në zero?

Për të filluar, Tre shkroi për atë që ajo di

Si shkrimtar, më thuhet gjithmonë se vendi më i mirë për të filluar është të shkruash për atë që di. Dikush duhet t'i ketë thënë edhe Terezës këtë, sepse sapo mbaroi koha e saj “larg”, ajo u kthye në shtëpi për të shkruar “Kthimi i tavolinave: Nga shtëpiake në të burgosur dhe përsëri”.

Nuk do ta përmbledh këtë për ju, sepse titulli i thotë të gjitha. Pasi u publikua, u bë shpejt një bestseller i New York Times, sepse të gjithë janë kurioz për kohën e kaluar në shtëpinë e madhe.

Përveç kësaj, Teresa ka shkruar gjithashtu katër libra gatimi dhe një autobiografi të dytë, të titulluar Standing Strong. Ajo po paguhet për të shkruar të vërtetat e saj, megjithatë, miqtë e saj nuk i pëlqejnë gjithmonë fjalët e saj të shtypura. Duke folur për këto zonja, ato gjithashtu ndihmojnë për të mbajtur ushqimin në tavolinat e saj, ose kështu deklaroi dikur Melissa Gorga, duke u përballur me zemërimin e Tre në këmbim.

Pra, sa është rroga e Terezës në RHONJ?

Paga e Terezës në Bravo filloi mjaft e ulët, por kjo është mjaft tipike për çdo serial televiziv realitet. Ju duhet të fitoni paranë tuaj, të rinj. Në sezonin 1, ajo solli në shtëpi vetëm 25,000 dollarë, dhe po, kjo është një shumë totale. Fatmirësisht, rrjeti e kuptoi atë që ajo solli në tavolinat e tyre të rrotulluara dhe çdo vit që pason, paga e saj vetëm sa ka vazhduar të rritet.

Këto ditë, ajo thuhet se fiton rreth 1.1 milion dollarë në sezon, duke e bërë atë një nga amvisat më të paguara të Realit në të gjithë ekskluzivitetin. Për sa kohë që ajo qëndron në Bravo dhe mbetet e mençur me shpenzimet e saj (ëndërroj më të madhe, të gjitha, është e mundur, ndoshta), kjo duhet ta ndihmojë atë të paguajë borxhet e saj mjaft shpejt.

Pavarësisht nëse është “come-in apo qimnon”, YouTube paguan Terezën

Me katër libra gatimi tashmë në natyrë, si dhe me atë që kemi parë të transmetuar në Bravo ndër vite, është e qartë se Teresa e di rrugën e saj nëpër një kuzhinë. Në krye të recetave të saj të publikuara, Teresa dhe bashkëshorti i saj Luis Ruelas postojnë edhe videot e tyre të gatimit në YouTube. Ndërsa të ardhurat e tyre nga kjo ngutje anësore nuk dihen, kanali i tyre, Cook with Love, ka mbi 41 mijë ndjekës. Për shkak të kësaj, ata janë padyshim në gjendje të paguajnë të paktën një ose dy nga faturat e tyre çdo muaj nga kjo sipërmarrje shtesë.

Fushatat reklamuese e duan Terezën

Në Instagramin e Tre, një tjetër burim të ardhurash është mjaft i qartë. Këtu, kompani të shumta po paguajnë për të për të ndihmuar në mbajtjen e markave të tyre relevante. Vetëm në muajt e fundit, Teresa ka rritur fitimet për Sunset Waters, Good Vibe Medical, Caso Boutique dhe Ryl Tea.

Por gjithashtu, kam nevojë për këtë çantë. Më goditni, kompanitë e pantallonave dhe ushqimeve të yogas.

Së fundi, edhe rrjete të tjera po arkëtojnë Terezën

Në Bravo, Teresa është një emër i njohur. Së shpejti, ajo do të shkojë në E!, ku do të luajë në sezonin 2 të House of Villains. Përveç këtyre shfaqjeve, Teresa ka filmuar edhe për Dancing with the Stars dhe Celebrity Apprentice. Ajo madje është shfaqur në një reklamë të Super Bowl për Saba dhe ka luajtur në Fuhgeddabout Christmas, një film në VH1.

Eshtë e panevojshme të thuhet se Teresa po kompenson kohën e humbur, duke i kthyer monedhat me çdo hap të hedhur. Për sa kohë që ajo nuk vazhdon të mbi-fitojë historitë e saj, gjoja, llogaritë e saj bankare vetëm do të vazhdojnë të lulëzojnë.