Teresa Giudice ka plane të takojë të dashurën e re të Joe Giudice

Klea

Teresa Giudice ka plane të takojë të dashurën e re të Joe Giudice

Ylli i Real Housewives of New Jersey Teresa Giudice ka mbajtur një marrëdhënie të mirë me ish-bashkëshortin, Joe Giudice. Joe dhe Teresa kanë katër vajza – Gia Giudice, Gabriella Giudice, Milania Giudice dhe Audriana Giudice.

Pasi kreu dënimin me burg për mashtrim, Xhoi u deportua në Itali. Më vonë u vendos në Bahamas. Ndërsa vajzat e tyre shpresojnë që Joe të kthehet në Shtetet e Bashkuara një ditë, Tereza do të donte gjithashtu që ai dhe portofolin e tij të ktheheshin në vend.

Tani Teresa ka plane të takojë të dashurën e re të Joe dhe e gjitha ishte ideja e burrit të saj, Luis “Louie” Ruelas. Duket se Joe dhe Louie kanë një marrëdhënie të mirë. Dhe US Weekly ka detajet.

Planet e Terezës për pushimet me Joe Giudice dhe të dashurën e tij

(Foto nga: Eugene Gologursky/Bravo)

“Ne do të shohim Joe. …. [It will be a] natën e Vitit të Ri familjar,” shpjegoi Teresa. “Ishte [my husband] Ideja e Louie. Vitin e kaluar, natën e Vitit të Ri e kaluam bashkë, i çuam në Tulum.”

Ylli i RHONJ vazhdoi, “Kështu që këtë vit pyeta [the kids]’A doni të shpenzoni [New Years Eve] me babin tuaj?’ Dhe më pas ata thanë: ‘Do ta kalojmë me babin. Ne do të qëndrojmë me ju për Ditën e Falënderimeve.’ Dhe më pas Louie tha: ‘Babe, dëshiron të shkosh edhe atje? Dhe pastaj ne do të jemi me ta.’ Unë jam si, ‘Sigurisht’”, tha Teresa.

“Dëgjo, unë e kam njohur Joe gjatë gjithë jetës sime, jemi rritur bashkë. I uroj atij mirë. Do të takoj të dashurën e tij”, ka thënë Teresa. “Unë flisja me të kur ai kishte të dashura më parë [we were married]. Pra, po, e kam kaluar shumë këtë.”

Dhe ajo gjithashtu po sjell një nga yjet e saj për mbledhjen familjare. “Jennifer Aydin dhe familja e saj po vijnë”, tha Teresa. Gia shpjegoi se babai i saj e kishte takuar tashmë Jenniferin dhe familjen e saj ndërsa ata ishin në Bahamas. Babai i saj “i donte ata”.

Teresa tha: “Jennifer, ajo është shoqja ime e vërtetë. Nuk është se jemi miq vetëm për të qenë në emision. Ajo është vërtet shoqja ime dhe është e mrekullueshme”, shtoi ajo. Mire qe e di.

Real Housewives of New Jersey pritet të kthehet në Bravo në mesin e vitit 2024.