Teresa Giudice 'Instant BFF' With Tori Spelling After Podcast

Klea

Teresa Giudice 'Instant BFF' With Tori Spelling After Podcast

Ja një dyshe dinamike që nuk e pamë të vinte. Amvise të vërteta të Nju Xhersit legjendë Teresa Giudice u shfaq kohët e fundit në Tori Spelling Podcast me gabim drejtshkrimor, dhe me sa duket, ata e goditën me të vërtetë. Në Instagram, Tre tha se ata u bënë “BFF të menjëhershëm” pas regjistrimit të episodit. Kujdes, bote.

Miqësia e sapogjetur e Tre dhe Torit

Pra, çfarë ishte pikërisht ajo që e bëri Terezën dhe Torin një ndeshje të tillë? Epo, rezulton se ata kanë një ton të përbashkët. Të dyja janë nëna. Ditëlindjet e tyre kanë dy ditë diferencë. Teresa sapo mbushi 52 vjeç dhe Tori 51. Plus, ata të dy kanë dominuar titujt e tabloideve me martesat e tyre toksike për 15 vitet e fundit. Ata janë prerë nga e njëjta leckë televizive e realitetit.

Në podkast, Teresa e pëlqeu Torin sepse ajo u rrit duke e parë në 90210. Ajo tha se shfaqja në podkastin e saj ndihej “surreale”. Ne u ndjemë në të njëjtën mënyrë duke e dëgjuar.

Teresa shpërtheu: “Të pashë duke u rritur dhe është çmenduri që ne jemi ulur në të njëjtën dhomë duke bërë një podcast së bashku.”

Tereza do Torin te Amvise

Ndërsa podkasti vazhdoi, biseda u zhvendos në RHONJ. Tori nuk mund të mos pyeste për thashethemet e John Fuda nga premiera e sezonit 14. Ti e njeh atë. Më pas, Tereza kishte idenë e shkëlqyer për të sjellë mikeshën e saj të re në botën e çrregullt të Real Housewives.

“Duhet të jesh në Shtëpinë e vërtetë të Beverly Hills. Pastaj mund të vazhdonim së bashku Watch What Happens Live”, sugjeroi Teresa.

Sigurisht, kjo nuk është hera e parë që dikush sugjeron Torin për RHOBH. Njerëzit e kanë thënë këtë prej kohësh, por këtë herë, Tori është përgjigjur me një ide të re. Ajo sugjeroi se ndoshta do të ishte më e përshtatshme për RHONJ. Tereza e pëlqente këtë.

“Ne do të ishim të këqij së bashku,” u përgjigj ajo.

Tani për tani, Tori është e fokusuar në podcast-in e saj, ku rrëfen për zakonet e saj në banjë dhe përçart për divorcin e saj të çrregullt. Megjithatë, Teresa tha se nëse do të donte të vinte ndonjëherë në RHONJ, do ta kishte mbrapsht. Le të shpresojmë se nuk do të vijë deri këtu.