Jackie Goldschneider

Klea

Teresa Giudice flet për miqësi të ngushtë me Jackie Goldschneider

Teresa Giudice flet për miqësi të ngushtë me Jackie Goldschneider

Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Teresa Giudice sqaroi evolucionin e miqësisë së saj me kolegun e kastit Jackie Goldschneider.

Jackie Goldschneider

Ndryshe nga komentet e mëparshme të bëra gjatë sezonit 14, Episodi 8, ku ajo përmendi nevojën për t’u miqësuar Xheki për t’u përballur Margaret Josephs, Teresa tani e përshkruan miqësinë e tyre si të rritur natyrshëm.

“Ishte vërtet organike. Ishte vërtet ashtu siç ndodhi në TV.” Tereza shpjegohet Në një bisedë ekskluzive me BravoTV.com më 2 korrik, duke shtuar një shënim personal për dashurinë e saj për Jackie’s burri, Evan Goldschneider. “Dhe, më duhet të them, unë dua Evan.”

Jackie Goldschneider

Tereza kujtoi ndreqjen e gardheve me Evanveçanërisht pasi ajo kërkoi falje për përhapjen e një thashetheme për martesën e tij me Xheki.

“Unë kam pasur gjithmonë një vend të veçantë në zemrën time për të,” tha ajo. “Unë kurrë nuk kam dashur të lëndoj familjen e tyre.”

Jackie Goldschneider

Duke reflektuar mbi konfliktet e saj të së kaluarës me Jackie, Tereza ndau se të dy i kanë kaluar vështirësitë e tyre. “Unë e di në zemrën time, nuk doja ta lëndoja atë,” tha ajo BravoTV.com. “Dhe ajo e di këtë.”

Miqësia e tyre, megjithëse është e ngadaltë në fillim, është forcuar me kalimin e kohës përmes përpjekjeve dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. “Me mua dhe Xheki, kjo është gjëja. Një miqësi është një dhënie dhe një marrje.” Tereza tha. “Ne të dy duhet të përpiqemi me të, dhe e bëmë. Sapo ndodhi organikisht.”

Jackie Goldschneider

Tereza pranoi se distanca e tyre fillestare ishte ndikuar nga Jackie’s afërsi me Margaret dhe Melissa Gorgae cila më parë e mbante atë në gjatësinë e krahut.

“Më ka pëlqyer gjithmonë Xhekipor unë e di Xheki kishte Margaret dhe Melisa në veshin e saj në të kaluarën, dhe kjo është arsyeja pse ajo nuk më afrohej kurrë”, ka treguar ajo.

Teresa Giudice

Megjithatë, Tereza pranoi se lidhja e tyre u lehtësua nga ankesat e tyre të përbashkëta me Margaret.

“Ndonjëherë lidhesh nëse dikush të lëndon,” tha ajo. “Sepse Margaret lënduar Xheki(dhe) Margaret më lëndoi.”

Teresa Giudice

Xheki njohën edhe elementët strategjikë në fillim të marrëdhënies së tyre. “Ishte në fillim të marrëdhënies sonë. E dija që ishte strategjike në fillim,” komentoi ajo, duke reflektuar mbi dinamikën e hershme.

Tani me kushte më të mira, Tereza është entuziast për të ardhmen e miqësisë së tyre.

Teresa Giudice

Ajo e emocionuar ndau planet për një takim të dyfishtë që përfshinte bashkëshortët e tyre, Louie “Louie” Ruelas dhe Evan, duke theksuar rëndësinë e miqësisë së bashkëshortëve të tyre në lidhjen e tyre në rritje.

Xheki, po bëhemi miq. Unë me të vërtetë dua të bëhem miq të mirë.” Tereza tha. “Në fakt, këtë të premte, ne të katër do të dalim për darkë. Dhe me të vërtetë dua ta njoh, sepse më duket se do të argëtoheshim së bashku.”

Jackie Goldschneider

Giudice përfundoi me optimizëm për dinamikën sociale mes çifteve, duke theksuar kënaqësinë e “takimeve në çift”, të cilën ajo e vlerëson.

“Sepse Lui dhe Evan pëlqejnë vërtet njëri-tjetrin. Pra, ndihem sikur kur burrat pëlqejnë njëri-tjetrin, kjo është një paketë e mrekullueshme. Ashtu si Bill (Aydin) dhe Lui si njëri-tjetri, Paulie (Connell) dhe Lui si njëri-tjetri, atëherë ndihem sikur një miqësi funksionon vërtet. Sepse atëherë ju djema mund të dyfishoni takimet së bashku, të rrini së bashku. Është një çift i mirë. Për shembull, një ‘takim në çift’ dhe mua më pëlqen kjo.”

RHONJ nuk transmetohet më 7 korrik, por transmetohet të dielën pas kësaj.