Teresa Giudice

Klea

Teresa Giudice fajëson Melissa Gorga për fillimin e thashethemeve për takime me Luis Ruelas dhe Alexia Nepola

Teresa Giudice fajëson Melissa Gorga për fillimin e thashethemeve për takime me Luis Ruelas dhe Alexia Nepola

Teresa Giudice kunata e akuzuar dhe Amvise të vërteta të Nju Xhersit bashkë-yll, Melissa Gorga, nisi një thashetheme për burrin e saj, Luis Ruelas, duke ndjekur në mënyrë romantike Aleksia Nepola përpara se ta zhvendoste fokusin tek ajo.

“Konnata ime e nxori atje,” Tereza tha Page Six në BravoCon të Premten. “Ajo është ajo që e filloi atë.”

Teresa Giudice

Luis shtoi se pretendimi ishte “thjesht një thashethem” i qarkulluar nga njerëz që janë “të etur për vëmendje”.

Aleksia Nepola

Amvisat e vërteta të Majamit Ylli gjithashtu iu drejtua muhabetit gjatë një paraqitjeje të fundit në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

“Absolutisht jo, ne [first met] njëri-tjetrin në Barcelonë – por unë kam qenë me Todin – më parë [Luis] ishte me Tereza,” Aleksia tha prezantuesi, Andy Cohen, kur u pyet për thashethemet.

Teresa Giudice

56-vjeçarja sqaroi se as nuk e dinte se kush Luis ishte në atë kohë. Aleksia shpjegoi se ajo mendonte se ai iu afrua sepse e njohu nga RHOM.

“Ne thjesht po flisnim, po qëndronim në të njëjtin hotel, dhe ai ishte thjesht i sjellshëm dhe miqësor”, ylli i Bravo. vazhdoi. “Unë marr shumë vëmendje për shkak të fëmijëve të mi.”

Aleksia Nepola

Aleksiai cili u martua me burrin, Tod Nepolanë vitin 2021, shpjegoi se ishte lidhur me te Terezes burri i ardhshëm sepse të dy kanë një fëmijë me autizëm. Ajo tregoi se kishte një takim më vonë me Luis, duke shpjeguar—“Për çfarëdo arsye, ne u pamë përsëri në një vend tjetër ku po udhëtonim [to].”

Aleksia Nepola

Aleksia shtoi se ajo ishte me Toddi cili vëzhgoi bisedat e saj me Luis, gjatë gjithë kohës.

“Pse dikush dëshiron ta bëjë atë më shumë se sa është?” ajo pyeti. “Njerëzit dyshojnë se ai kishte një axhendë dhe e dinte se kush [Teresa] ishte.”

Cohen vuri në dukje se në të vërtetë ishte Margaret Josephs i cili përmendi i pari thashethemet, ndërsa Melisa solli temën e nxehtë gjatë ribashkimit të sezonit 13 të RHONJ.

Melissa Gorga

Tereza, 51, dhe Melisa44-vjeçari mbetet i përfshirë në një grindje familjare dhe nuk ka folur për gati një vit. Dyshja u ndanë më pas Tereza dyshohet se ka përhapur një thashethem duke akuzuar Melisa për tradhtinë e burrit të saj, Joe Gorga. Lufta e mëvonshme e shpërthimit çoi në Gorgas hendeku Tereza dhe Luis’ Dasma e gushtit 2022.

Melissa Gorga

Muajin e kaluar, Tereza u duk se goditi vëllanë dhe kunatën e saj teksa ajo lexonte një pjesë nga “ditari” i saj mes konfliktit të vazhdueshëm të familjes. Monologu erdhi si Melisa i akullt Tereza nga eventi i saj i modës në butikun Envy, ndërsa ftoi pjesën tjetër Amvise të vërteta të Nju Xhersit të hedhura.

Teresa Giudice

Tereza lexoni hyrjen gjatë një regjistrimi të drejtpërdrejtë të podcast-it të saj “Namaste B$tches”.

Tereza tha: “Më mësuan në një moshë shumë të re se familja ishte e shenjtë. Më mësuan të nderoj familjen time, të respektoj familjen time … dhe pa marrë parasysh çfarë, të mbroj gjithmonë familjen time. Gjërat ndryshojnë, njerëzit ndryshojnë. Ajo që ishte dikur nuk është më.”

Teresa Giudice

Tereza u bë emocionale ndërsa ajo vazhdoi – “Paqja vjen nga pranimi i këtyre ndryshimeve, qofshin ato të mira apo të këqija. Paqja vjen nga pranimi i së vërtetës, sado e vështirë të jetë. Dhe e vërteta është se shumica e njerëzve nuk mbajnë të njëjtat vlera si unë… Këta njerëz nuk kanë vlera, nuk kanë nder dhe nuk kanë respekt.”

Teresa Giudice

Ylli i reality shtoi: “Ata janë xhelozë, tradhtarë dhe të këqij. Zemrat e tyre nuk janë të mbushura me dashuri. Zemrat e tyre janë të mbushura me urrejtje dhe zili.”

Melisa snubbed armik i saj nga eventi i modës, sipas një raporti nga Dielli i SHBA. I gjithë aktori, minus Tereza, mori pjesë në shfaqjen e modës.