Joe Giudice

Klea

Teresa Giudice dyshon ish-burrin Joe Giudice për tradhti, thotë se nuk do ta pranojë: ‘Nuk e besoj’

Teresa Giudice dyshon për tradhti ndaj ish-burrit Joe Giudice, thotë se nuk do ta pranojë: ‘Nuk e besoj’

Në një zbulim të sinqertë në episodin e fundit të “Realiteti me Mbretin,” Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Teresa Giudice ndau mendimet e saj në zhvillim për ish-bashkëshortin e saj Joe Giudice’s besnikëri gjatë martesës së tyre 20-vjeçare.

Teresa Giudice

Martesa, e cila pa të dyja Tereza dhe Joe vuajtja e kohës për mashtrim falimentimi dhe komplot për të kryer mashtrime me postë dhe tela, përfundoi në divorc në 2020.

Duke reflektuar për të kaluarën, Tereza zbuloi se ajo e besoi këtë Joe ishte jobesnik, duke përmendur raste kur ai u fotografua duke darkuar me gra të tjera, duke përfshirë në 2011, 2013 dhe 2015.

Joe Giudice

Veçanërisht, një nga këto gra ishte dado e familjes së ish-çiftit, Nicole Cemelli. “Unë ende e pyes atë deri sot, unë jam si, “Vetëm më trego, fer,”” Tereza të përbashkëta. “Dhe ai nuk më thotë. Unë jam sikur, mik, ai ende nuk do ta pranojë këtë! A i besoj atij? Jo! Unë nuk e besoj atë.”

Udhëtimi nëpër burg dhe humbja personale formësuan në mënyrë të konsiderueshme perspektivën e saj.

Terezae cila kreu një dënim prej 11 muajsh dhe u lirua nga FCI Danbury në dhjetor 2017, foli me pikëllim për kohën e lirimit të saj dhe vdekjen pasuese të nënës së saj, Antonio Gorga, nga pneumonia.

“Pasi Joe u largua (për burg), nëna ime vdiq pesë muaj pas kësaj. Kështu që atëherë e kuptova se me Joe kishte mbaruar”, kujton ajo. “Isha shumë i mërzitur – e fajësova për humbjen e kohës me nënën time. Kam humbur kohë me nënën time. Dhe, po, e di që ai nuk donte ta bënte. Ai i adhuronte prindërit e mi. Ai me të vërtetë e bëri. E di që e bëri. Dhe, sigurisht, e kam falur.” Ajo deklaroi.

Teresa Giudice

Pavarësisht nga e kaluara e tyre e trazuar, Tereza ka gjetur lumturinë me burrin e saj të dytë, Luis “Louie” Ruelas, një marrëdhënie që ajo beson se ishte e paracaktuar.

“Por më duhej të kaloja gjithë këtë për të takuar (Luis), dhe unë vërtet e besoj këtë,” Giudice tha, duke reflektuar mbi sekuencën e ngjarjeve të jetës së saj dhe lindjet e fëmijëve të saj me Joe.

Teresa Giudice

“Nëse kaloni diçka të keqe dhe nuk e kuptoni pse po e kaloni atë, thjesht mos u dorëzoni,” këshilloi ajo. “Më në fund do të merrni përgjigjen tuaj. Ja, e mora përgjigjen time kaq shumë vite më vonë!”

Tereza dhe Luisi cili u martua në gusht 2021, së shpejti do të festojë dy vjet martesë.

Teresa Giudice

Ajo është gjithashtu njerkë për të e Luisit dy djem nga martesa e tij e mëparshme.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave Bravome një shënim programor se emisioni nuk do të transmetohet më 7 korrik.