Teresa Giudice dhe të bijat u përplasën për "Problematik" SHEIN Collab

Klea

Teresa Giudice dhe të bijat u përplasën për “Problematik” SHEIN Collab

Yjet e Reality TV dhe shitësi i modës së shpejtë, SHEIN, kanë krijuar partneritete fitimprurëse për një kohë tani. Khloé Kardashian, Jenna Lyons dhe Christian Siriano të gjithë kanë pasur marrëdhënie me SHEIN, pavarësisht se kompania është e diskutueshme.

Por një çek është një çek, dhe The Real Housewives of New Jersey OG Teresa Giudice dhe vajzat e saj Gia, Milania dhe Audriana Giudice sapo lanë bashkëpunimin e tyre në Shein x Giudice Girls. Vlen të përmendet se Teresa ka katër “dorters”, por Gabriella Giudice zakonisht duket se i shmanget vëmendjes. Shumë njerëz në komentet e njoftimit ishin të hutuar dhe të gatshëm t’i tregonin Terezës saktësisht se pse e panë partneritetin problematik.

Shumë e lanë Terezën dhe vajzat e saj të kuptojnë se ishin të zhgënjyer nga bashkëpunimi

SHEIN ka tërhequr zemërimin e njerëzve për shkak të ndikimit të pretenduar negativ në mjedis, praktikave të dobëta të punës, përdorimit të materialeve të pasigurta dhe tendencës për të vjedhur dizajne. Tereza është vetë një entitet polarizues. Vetëm flokët e saj të dasmës deri në qiell ndanë kombin. Pra, ishte e drejtë për kursin që kur ajo postoi në Instagram për partneritetin, njerëzit hynë brenda.

Një komentues tha: “Pse Shein? Një nga linjat në mos më problematike të veshjeve që ekziston. Unë mendoj se këpucët përshtaten.”

Një tjetër shtoi, “SHEIN është një nga veshjet më të lira dhe më të padëshiruara. Është e përshtatshme.”

“Rroba të lira, ngjitëse, të nxjerra nga industria e punës së skllevërve. Duket pikërisht si lloji i biznesit që keni [sic] shoqërojnë me. Shumë në markë.” një tjetër u ankua.

Ndërsa zhgënjimi në lidhje me zgjedhjen e Terezës për të punuar me SHEIN përbënte pjesën më të madhe të komenteve negative, përdorues të tjerë kundërshtuan “të brendshmet” që Teresa lejoi vajzat e saj të vogla të veshin dhe alkoolin e paraqitur në reklamë.

“Unë nuk jam në dijeni të sjelljes joetike të SHEIN, por nuk jam i sigurt se është ideja më e mirë që vajzat tuaja të mitura të jenë në një reklamë që përmban të brendshme dhe alkool ?? sidomos një që është vetëm 13… vetëm duke thënë,” u përgjigj një person.

Dikush tjetër ra dakord. “Pse 16-vjeçarët më të rinj duken si të tyret në një reklamë të brendshmesh???? Mos më vini me, “ata nuk bëjnë”. Ata bejne!! ?”

Tereza “dashuria e do” vëmendjen, paratë dhe mallrat e diskutueshme, kështu që ndoshta nuk ka gjasa që ajo të heqë prizën ose t’i përgjigjet protestave në lidhje me këtë partneritet. Si nuk u quajt ky bashkëpunim “TRE-IN?” Duket si një mundësi e humbur.

Do të duhet të presim ndoshta deri në vitin 2024 për të parë nëse armiku/kunata e përbuzur e Terezës, Melissa Gorga, ka diçka për të shtuar në korin e ankesave. Sezoni 14 i RHONJ ka filluar xhirimet, por një datë e lëshimit nuk është shpallur.