Teresa Giudice dhe John Fuda hyjnë në një debat shpërthyes

Klea

Teresa Giudice dhe John Fuda hyjnë në një debat shpërthyes

Duket sikur të gjithë po grinden me Real Housewives të Nju Xhersit. Gjatë ribashkimit të sezonit 13, bashkëshorti i të sapoardhurit Rachel Fuda, Xhon Fuda, thirri Luis Ruelas. Dhe jo për të veshur pizhamet e Nonno-s. Në vend të kësaj, Gjoni akuzoi Luisin dhe gruan e tij, Teresa Giudicepër ta hetuar atë.

Pasi Luis dhe Teresa mohuan akuzat e Gjonit, ai refuzoi të bënte mirë dhe të shtrëngonte duart me Luisin. Gjoni i tha Luisit se mund të tundeshin nëse ai pranonte se e kishte hetuar. Por Luis nuk pranoi. Pra, drama u transferua në sezonin 14 të RHONJ, kur Teresa e quajti John “tregtarin më të madh të drogës në Bergen County”. Më pas, ndërmjetësi Paul Connell sugjeroi që të dy çiftet të takoheshin për të diskutuar gjërat. Dhe takimi shkoi majtas nga kërcimi.

Drama e Tereza Giudice me John Fuda ndizet

John sqaroi se si “i mitur” ai “shiste marihuanë”. Para takimit, si John ashtu edhe Tereza shpresonin të dëgjonin një falje. “Unë me të vërtetë do të doja që ai të të kërkonte falje që tregove një tregim të rremë, sepse ish-i i tij doli dhe tha se ajo nuk foli kurrë me ty,” i tha Teresa Luis.

Ndërkohë, Rasheli i tha Gjonit: “Ajo më kishte thënë në drekë, si 'nuk thashë se është shpërndarës droge, thashë se ishte' dhe po përpiqem t'i shpjegoj asaj sikur folja nuk ka rëndësi. . Ka të bëjë më shumë me qëllimin që qëndron pas të thënit të diçkaje të tillë.” Ajo shtoi, “Ajo po e armatoste atë”. John nuk po ndihej optimist për takimin, duke thënë: “Ose do të shkojë mirë ose do të shkojë shumë larg në të majtë.”

Pra, çfarë ndodhi në këtë takim? Teresa kërkoi falje. Një lloj. “Nëse keni dëgjuar që ju kam quajtur një shpërndarës droge aktualisht, më vjen keq që e keni dëgjuar këtë”, tha Teresa. Ajo pohoi se lajmet për të kaluarën e Gjonit tashmë ishin publikuar në media. Më pas, Tereza donte që Gjoni t'i kërkonte falje Luisit.

Por Gjoni këmbënguli që Luis të kontaktonte ish-in e tij për të marrë detaje për të kaluarën e tij. “Ju nuk e dini se çfarë u futët duke e ngritur atë. Kur ju djema i përzieni të gjitha këto, djali im duhet ta kalojë këtë, “shpjegoi John. Ai hodhi poshtë gjithashtu faljen e Terezës për të mos qenë “autentike”.

Gjoni dhe Rasheli u ngritën për t'u larguar, dhe pikërisht atëherë sh*t goditi tifozin. “Vetëm mos harroni se ju jeni fëmija i posterit për mashtrimin e hipotekave,” tha Gjoni me një valë gazmore.

“Po, po, oh dreq ty. Po tallesh me vajzën e gabuar,” bërtiti Teresa. “Më lejoni t'ju them.” Por Gjoni nuk u frikësua. “Oh po, unë jam, fëmijë. Le ta bejme. Më pëlqen një luftë e mirë”, u përgjigj ai. “Ju keni shumë gjëra që ju vijnë. Shpërndarës droge!” bërtiti Tereza. A u zotua Luis për heshtje? Thjesht po mendoja. Ai ishte jashtëzakonisht i qetë.

Shikoni Real Housewives of New Jersey sezonin 14 çdo të diel në Bravo në orën 8/7c.