Jeff Lewis

Klea

Teresa Giudice dhe Jeff Lewis ndajnë një shkëmbim të tensionuar në ‘Watch What Happens Live’

Teresa Giudice dhe Jeff Lewis ndajnë një shkëmbim të tensionuar në ‘Watch What Happens Live’

Në një episod të fundit të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt Me Andy Cohen, tensionet u shfaqën në mes Teresa Giudice dhe Jeff Lewis gjatë speciales së 15-vjetorit të shfaqjes.

Teresa Giudice

Mikpritës Andy Cohen hetoi nëse të dy kishin zgjidhur mosmarrëveshjet e tyre në prapaskenë, duke çuar në një shkëmbim që ndërpreu për momentin rrjedhën e shfaqjes.

Jeffa ju dhe Tereza kungulloni mishin tuaj në prapaskenë?” Andi pyeti.

Teresa Giudice

Jeff, 54, u përgjigj me optimizëm: “Jemi mirë, apo jo?” duke sinjalizuar një përpjekje për pajtim. TerezaMegjithatë, e sqaroi situatën nga këndvështrimi i saj. “Epo, ai po më kërkonte falje sepse tha diçka,” tha Amvise të vërteta të Nju Xhersit ylli shpjegoi, duke shtuar direkt në Lewis“Por është sikur, nëse nuk e kishe menduar, nuk e di pse e the.”

Jeff konfirmoi se donte të thoshte faljen e tij, e cila fillimisht dukej se e ngatërroi Giudice.

Jeff Lewis

Oh, doje të thuash… Oh, oh, doje të më kërkoje falje?” pyeti ajo, duke nxitur Lewis për të shpjeguar faljen e tij para auditorit.

Kjo shkaktoi një moment të sikletshëm si Lewis shikonte te Cohenme sa duket i kapur në befasi nga pyetja e drejtpërdrejtë.

Jeff Lewis

Cohen ndërhyri me një “Më falni” të shpejtë, duke u përpjekur ta kthejë bisedën në rrugën e duhur, ndërsa Sonja Morgan, ish Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut ylli, lehtësoi humorin me një shaka duke sugjeruar Jeff duhet “të biesh në gjunjë”, gjë që tërhoqi të qeshura nga Giudice.

Lewis më pas përsëriti keqardhjen e tij, duke thënë: “Kërkoj falje. Unë gabova dhe kërkova falje. Unë nuk po e kundërshtoj atë.”

Sonja Morgan

Sfondi i përleshjes së tyre nuk u zbulua plotësisht, por u shfaq më pas Jeff komentuar mbi te Terezes grindje e vazhdueshme me kunatën e saj, Melissa Gorganë “Dy T në një Pod” podcast.

Duke diskutuar se kë do të preferonte të qëndronte në shfaqje, Lewis tha: “Mendoj se ndoshta do ta lejoja Tereza shkoni”, në të cilin bashkë-pritës i podcast-it Teddi Mellencamp u përgjigj: “Të urojmë fat në rrjetet sociale.”

Teresa Giudice

Giudice dhe e Gorgës grindja ka ndikuar ndjeshëm në dinamikën e RHONJduke kulmuar me refuzimin e tyre për të filmuar së bashku për sezonin në vazhdim.

Gorga u zbulua për të “Në ekran” podcast, “Ne as nuk flasim me njëri-tjetrin. Është një sezon shumë, shumë i ndryshëm.”

RHONJ

Mes këtyre marrëdhënieve të tensionuara, Andi zbuloi se sezoni do të devijonte nga tradita duke mos pasur një ribashkim të rregullt, duke u shprehur në Realiteti i SiriusXM u kontrollua“Tani për tani, ne po përqendrohemi në njëfarë mënyre, OK, mirë nëse nuk po bëjmë një ribashkim konvencional, çfarë po bëjmë dhe çfarë është diçka ndryshe që mund të bëjmë?”

Kjo deklaratë thekson rregullimet e vazhdueshme që duhet të bëjë shfaqja në përgjigje të dinamikës në zhvillim brenda kastit.