Teresa Giudice Booed në BravoCon

Klea

Teresa Giudice Booed në BravoCon

Një individ i frikshëm, i cili dikur ishte në The Real Housewives of New Jersey dhe nuk do të përmendet emri, shqiptoi një herë etiketën: “Ose do të më duash ose do të më urresh, nuk ka asgjë ndërmjet meje”. Vite më vonë, duket sikur Teresa Giudice është ai që e përmbush atë rol. Dhe në BravoCon 2023Tereza ishte padyshim që po kapte shumë më tepër urrejtje kur u bolltua sesa “dashuri dashuri dashuri!”

Përveç turmës që thërriste “zjarr Tereza!” në një panel tjetër, ajo gjithashtu kapi një bërtitje të fortë pasi rrëzoi çdo shans për një pajtim mes saj dhe vëllait të saj, Joe Gorga.

Teresa tha se nuk ka asnjë shans që ajo dhe Joe Gorga të ndahen

Të gjithë mund të kishim parashikuar se marrëdhënia e Terezës dhe vëllait të saj nuk do të ishte kurrë krejt normale, duke filluar me atë përleshje të Sezonit 3 të Pagëzimit mes tij dhe ish-bashkëshortit të Terezës, Joe Giudice.

Ne kemi parë Terezën, Xhoin dhe gruan e tij Melissa Gorga duke luftuar për të gjetur paqen për më shumë se një dekadë. Ribashkimi i sezonit 13 tregoi vërtet se sa e prishur është marrëdhënia. Duket sikur gjërat më në fund janë bërë të pariparueshme. Të paktën sipas Terezës.

Kur u pyet në një panel të së dielës në BravoCon nëse mund të kishte ndonjëherë një armëpushim të mundshëm mes saj dhe mësuesit të saj, Teresa dha një “jo” përfundimtare.

“Para së gjithash, unë jam duke e jetuar këtë rrugëtim dhe jam për familjen, respektin dhe besimin. Na vjen keq. Ai kapitull është mbyllur me vëllain tim, për fat të keq. Është me të vërtetë.”

Turma nuk ishte e kënaqur me atë përgjigje dhe shpërtheu në bërtitje dhe ngërç. A i gjeti dikush tjetër ato ngacmime aq të kënaqshme sa unë?

Melisa iu drejtua edhe grindjes familjare

Foto nga Jeff Kravitz/Getty Images për MTV

Melissa iu bë një pyetje e ngjashme në një panel të së shtunës. Ajo dha pak më shumë një përgjigje diplomatike, por ishte e qartë se as ajo nuk ishte gati për të darkuar të dielën me kunatën e saj.

Melisa tha: “E di çfarë? Është e vështirë. Por unë kam ardhur në një pikë në jetën time ku, ju e dini, ju mund të provoni, ju mund të provoni, ju mund të provoni, por në një moment ju duhet të mbroni paqen tuaj dhe ju duhet të krijoni një kufi dhe mendoj se kjo është ajo që Unë bëra dhe këtë po bëjmë.”

A do të kemi më në fund një sezon ku zënkat e kunave për gjëra të parëndësishme, si p.sh. biskota me spërkatje, nuk do të jenë një histori? Gishtat e kryqëzuar!

Sezoni 14 i The Real Housewives of New Jersey do të përfundojë diku në vitin 2024.