Teresa Giudice akuzohet për "mospërfillje" të pasagjerëve me aftësi të kufizuara

Klea

Teresa Giudice akuzohet për “mospërfillje” të pasagjerëve me aftësi të kufizuara

Përditësim: Teresa i është përgjigjur pretendimeve, duke hyrë në Instagram për t'i rrëzuar ato. “Nuk është e vërtetë”, ka shkruar ajo në një postim në Instagram.

Shikuesit kanë parë Teresa Giudice arriti disa ulje të papritura në The Real Housewives of New Jersey, por nëse ky raport i fundit është i vërtetë, mund të marrë tortën.

Në të vërtetë, disa fansa do të argumentonin se Teresa është aktualisht në pikën e saj më të ulët. Kur mbaroi sezoni 13 i RHONJ, fansat panë një përçarje të krijuar midis Terezës dhe vëllait të saj, Joe Gorga. Ajo krijoi thashetheme në atë kohë, së bashku me raportet se prodhimi ishte ngopur me veprimet e Terezës.

Pra, rrëmuja e Terezës vazhdon. Dhe reputacioni i saj sigurisht që nuk është ndihmuar nga bashkëshorti i saj, Luis Ruelas. Fansat dhe anëtarët e kastit kanë qenë të kujdesshëm ndaj Luis që në fillim. Ndoshta ky stres po e bën Terezën të veprojë lart.

A është publiciteti i keq i Terezës një komplot i madh?

Një dëshmitar okular raportoi për In Touch Weekly se “Teresa shpërfilli njoftimin prioritar të hipjes për njerëzit me nevoja të veçanta dhe anëtarët e shërbimit”. Ata vazhduan, “Ajo nxitoi te porta, duke i kaluar ata në karrige me rrota dhe të tjerët që kishin nevojë për ndihmë shtesë. Askush nuk u përball me të nga frika e reagimit të saj.”

Burimi shtoi gjithashtu: “Mos harroni – ajo e bëri të famshmen tavolinë në reality show-n e saj!” Në të vërtetë, për shumë shikues të RHONJ, kjo sjellje nga Tereza ndoshta nuk do të ishte aspak e papritur. Megjithatë, ky është vetëm një raport i vetëm pa asnjë burim tjetër që ende konfirmon vërtetësinë e tij.

Në fakt, Reality Blurb raportoi për spekulime të veçanta të fansave. Sipas faqes, fansat kanë sugjeruar se ky raport është fabrikuar plotësisht nga një aktor i RHONJ për të nxitur një publicitet të dobët. Vetë Teresa shkoi në seksionin e komenteve të tyre në Instagram për të mohuar pretendimet.

Reality Tea ka kontaktuar me përfaqësuesit e Teresa Giudice për koment.

Sezoni 14 i “The Real Housewives of New Jersey” do të shfaqet premierë të dielën, më 5 maj në orën 9/8c në Bravo.