Teresa Giudice adreson thashethemet e divorcit të Luis Ruelas

Klea

Teresa Giudice adreson thashethemet e divorcit të Luis Ruelas

Ndërsa fansat e Real Housewives of New Jersey presin me durim sezonin 14, ata nuk mund të mos spekulojnë për gjendjen e Teresa Giudice dhe Luis Ruleas’ martesë.

Një pjesë e mirë e shikuesve të RHONJ nuk janë padyshim fansa të Luis ose romancës së tij me Tre. Shumë e konsiderojnë Luisin helm për pjesën tjetër të kastit të Nju Xhersit, veçanërisht Terezës. Si i tillë, fansat kanë spekuluar prej kohësh nëse lidhja mes të dyve do të merrte fund.

Së fundmi, këmbanat e alarmit po binin kur Teresa bëri pushimet në shkurt me Luisin që nuk gjendej askund. Spekulimet u bënë aq të shfrenuara sa ylli i NJ vendosi të përgjigjet.

Tereza ndihet keq për urrejtjen në internet ndaj Luis

Në episodin e 14 shkurtit të podcast-it të saj, Namaste B$tches, Teresa trajtoi thashethemet për një divorc të ardhshëm nga Luis. “Unë isha sikur, e keni seriozisht?” ajo pyeti. “E di, ne jemi të lidhur në ijë, ne me të vërtetë jemi.”

Në fund të episodit, ajo tha me fjalë të qarta, “Luis dhe unë nuk do të divorcohemi.” Sa i përket ekskursionit të saj të fundit vetëm, ajo tha: “Dhe mua më lejohet të shkoj në një udhëtim për vajza, ai lejohet të shkojë në udhëtimet e tij … ne lejohemi të mos jemi bashkë 24/7.”

Në episodin e 28 shkurtit të podcast-it të saj, Teresa trajtoi më tej thashethemet dhe komentet e bëra për të dhe Luis. Ajo u ndje veçanërisht keq për Luisin, i cili nuk e kishte përjetuar kurrë botën e realitetit televiziv. “Askush nuk e kupton këtë botë derisa të jeni në të,” shpjegoi ajo.

Deri në atë pikë, ajo shtoi, “Dhe mendoj se kur je qeni më i mirë, të gjithë vijnë për ty.” Uh-huh. Ju vazhdoni t’i thoni vetes këtë, Tre. Më tej ajo ofroi këshilla se si të merreni me komente të tilla: “Nëse ka diçka që nuk ju pëlqen, duhet ta fshini ose bllokoni.”

Real Housewives of New Jersey pritet të kthehet në Bravo më vonë këtë vit, me sezonet e kaluara të transmetuara në Peacock.