Tenesha Luckett po përpiqet të shesë histori për Monica Garcia

Klea

Tenesha Luckett po përpiqet të shesë histori për Monica Garcia

Më herët sot, Reality Tea kontaktoi Tenesha Luckett përmes Instagramit për komente ekskluzive Monica Garcia dhe Realiteti Von Tease skandali që ka pushtuar botën Bravo.

Tenesha fillimisht nuk pranoi të na jepte një intervistë, për shkak të komenteve në një artikull të veçantë në Reality Tea. Pasi pyeti se cilit artikull i referohej, Tenesha përsëriti se nuk ishte e interesuar dhe për këtë arsye nuk e emërtoi artikullin. Më pas erdhi një mesazh tjetër.

“Nëse ju djema dëshironi të blini historinë, unë jam i lumtur t’jua shes atë,” tha DM e fundit e Tenesha për Reality Tea.

Tenesha kritikon Monikën, por do ta shiste një ish-zot për para

Ajo që është interesante në gjithë këtë dramë, është miqësia e kaluar e Teneshës dhe Monikës. Parukierja dhe rishtarja e Real Housewives nga Salt Lake City dikur ishin të dashura. Ne kemi parë tashmë pamje të panumërta të mesazheve të shkëmbyera midis të dyve dhe të tjerëve të përfshirë në llogarinë e Reality Von Tease. Monika postoi postimin e mësipërm në Instagram, i cili tregonte se Tenesha ruante mesazhe audio prej saj që në 25 Prill 2023, deri në 10 Dhjetor 2023.

Tenesha është përgjigjur në Instagram Stories. Ajo tha se e ruajti audion “për të mbrojtur” veten. “Nuk po merrem me gënjeshtrat dhe marrëzitë sot!” shtoi ajo. “Unë do të ruaj gjërat që tregojnë se ju keni dhe po vazhdoni të gënjeni në hapësira publike për mua duke u përpjekur të më shpifni dhe shpifni. Ndaloni së munduari të manipuloni dhe jini real me veten tuaj.”

Më tej ajo sugjeroi se Monika kishte bërë më parë “gjërat më të liga”. Uau, kjo po bëhet shumë. Nëse Tenesha “nuk është e interesuar” të “djeg” “shtëpinë” e Monikës, siç pretendonte më parë, pse është e gatshme të shkëmbejë informacionin me monedhë?

Nëse Monica ka trotuar kastin e RHOSLC, kjo ishte e gabuar. Megjithatë, nuk do të them që veprimet e saj në rrëzimin e kriminelit të dënuar Jen Shah ishin të këqija. Për këtë, ne mund të pajtohemi. Por le të mos veprojmë sikur Tenesha nuk ishte përfshirë dhe të paktën duke qeshur nga ana. Duart e saj nuk janë të pastra, kjo është arsyeja pse vazhdon të më shqetësojë që ajo dhe Heather Gay mbeten miqësore.

Monica pretendon se Heather u përpoq të luante të gjitha këto nota zanore “në ribashkim”. Pra, shpresojmë që do të jemi në gjendje të bashkojmë më shumë pjesë të enigmës së bashku kur gjithçka të shkojë poshtë. “Karma është e vërtetë dhe unë jam duke jetuar timen”, përfundon ajo.

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Salt Lake City” fillon të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.