Tenesha Luckett mohon publikimin e videos 'intensive, të neveritshme' të Monica Garcia-s së RHOSLC duke u ndeshur me mamin Linda

Klea

Tenesha Luckett mohon publikimin e videos ‘intensive, të neveritshme’ të Monica Garcia-s së RHOSLC duke u ndeshur me mamin Linda

Tenesha Luckett sigurisht që rezulton të jetë një shënim anësor interesant në Amvise të vërteta të Solt Lake City dramë. Ajo mund të jetë ose jo një agjente e dyfishtë, por pala për të cilën punon duket se është e saj.

Tenesha ia bën flokët Heather Gay-t, por ishte edhe më e mira me të Monica Garcia. Për më tepër, Monica e nxori Teneshën si personin përgjegjës për krijimin e tanimë famëkeqit Realiteti Von Tease llogari.

Që nga episodi final, shumë gjëra interesante kanë dalë në rrjetet sociale. Ka teori që Tenesha po bën rrjedhjen, por në këtë pikë, gjithçka është e mundur. Pasi u publikua një video ku përfshihej mamaja e Monikës Linda, të gjithë sytë shkuan te guruja e flokëve. Ajo hyri sërish në Instagram për të mbrojtur veten.

E vërteta është se askush nuk e thotë të vërtetën

Unë ende them se Heather duhet të marrë një stiliste të re, sepse kjo është shumë. Tenesha mohon publikimin e “videos intensive dhe të neveritshme”.

Në Story-n e saj në Instagram, Tenesha tha: “Të jemi të qartë se nuk jam i interesuar të prish marrëdhënien e saj me nënën e saj”. Ajo shtoi, “Unë do të them publikisht se mendoj se mënyra se si Linda e trajtoi vajzën e saj ndërsa unë isha përreth ishte e neveritshme dhe nuk do të hiqja dorë kurrë nga ky mendim”.

Tenesha gjithashtu tha se ajo nuk ishte e vetmja që kishte akses në video. Më parë Monika ka komentuar rrjedhjen dhe e ka mbështetur me një komunikim të pretenduar me tekst ku i ka dërguar Teneshës klipin.

E gjithë kjo gjë është e çuditshme. Ndërsa Tenesha është këtu duke u mbrojtur, ajo gjithashtu rrëfeu se kishte një “dosje” në Monica me më shumë se 1500 pamje nga ekrani për t’u përdorur si fatura për Reality Von Tease. Thënë kështu, ajo thotë se “nuk është e interesuar” për të hedhur në erë situatën e Monikës, por veprimet e saj janë në kundërshtim me atë kohë të madhe.

Ajo vazhdoi, “Unë jam i interesuar të mbroj emrin tim në lidhje me faqen për të cilën më fajësoi mua.” Nuk mendoj se Monica ia vuri fajin e plotë asaj, por ajo tha se ishte e përfshirë. Me kujtimet e mia, Tenesha zbuloi gjithashtu se mendonte se po “kalëronte” për miqtë e saj dhe ishte besnike.

“Lutem që ata të zgjidhin çështjet e tyre personale. Jam e përqendruar që të ndërtoj shtëpinë time, duke mos e shembur shtëpinë time në atë mënyrë”, përfundoi ajo.

Ndoshta Tenesha po e largon veten nga rrëfimi në këtë moment. Do ta shohim.

Ribashkimi i Real Housewives of Salt Lake City vjen të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.