Teksti gazmor i Ariana Madix për Tom Schwartz

Klea

Teksti gazmor i Ariana Madix për Tom Schwartz

Premiera e sezonit 11 të Vanderpump Rules është transmetuar më në fund, dhe bashkë me të, disa informacione të reja rreth Ariana Madix dhe Tom Schwartz. Konkretisht, ajo që Ariana i dërgoi Schwartz-it në një tekst, në lidhje me a Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt paraqitje nga viti i kaluar.

Pavarësisht përpjekjeve më të mira të Schwartz-it, gjërat mes tij dhe Arianës kanë qenë të tensionuara që nga Scandoval. Schwartz-i donte të merrte tortën e tij dhe ta hante gjithashtu – duke mbrojtur Tom Sandoval duke qenë gjithashtu në anën e mirë të Arianës. Ai shpejt zbuloi se kjo do të ishte e pamundur falë një paraqitjeje në WWHL në pranverën e vitit të kaluar.

Gjatë paraqitjes së tij ai inkurajoi ata që e shohin Sandovalin që ta përqafojnë. Kjo nuk i shkonte askujt. Fansat pyesnin veten se si Schwartz mund të ishte kalorësi i bardhë kaq i vështirë për dikë aq të tmerrshëm sa Sandoval. Siç doli, as Ariana nuk kishte asgjë.

Çfarë i dërgoi Ariana mesazh Schwartz-it pasi shikonte What Happens Live?

Në premierën e sezonit 11 të VPR, Ariana foli me Scheana Shay për marrëdhënien e saj me Schwartz: “Unë kam [Schwartz] bllokuar në gjithçka. Pasi folëm atë natë [on the season 10 finale], Unë isha sikur ‘Nuk do të kemi një lidhje.’ Por unë nuk jam duke thënë, ‘përplasuni’”.

Ariana vazhdoi dhe iu drejtua debaklit të WWHL, duke thënë: “Pra, atëherë, ai shikoi What Happens Live With Andy Cohen dhe ai tha: “Njerëzit duhet të shkojnë dhe të përqafohen [Sandoval].’ Kështu që i dërgova mesazh dhe më pas e bllokova.”

Në një rrëfim, Ariana pranoi se nuk mund të “mbahej mend saktësisht se çfarë i thashë Schwartz-it, por nuk mendoj se ishte aq e keqe”.

Schwartz, nga ana tjetër, kishte fatura, duke ia lexuar tekstin audiencës: “Ai thotë, ‘F*ck you, po ju bllokoj numrin. Shko ngulfato edhe pak gomarin e pistë të Sandovalit.” Për fat, ai sqaroi: “Jezusi. Për rekord, unë kurrë nuk jam mbytur nga gomari i pistë i Sandovalit.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.