Tekstet e Marysol Patton për Leah McSweeney para RHUGT

Klea

Tekstet e Marysol Patton për Leah McSweeney para RHUGT

Gjatë Leah McSweeney’s dy sezone në Real Housewives të Nju Jorkut, ajo ishte shumë e hapur për maturinë e saj një dekade dhe rikthimin e mëvonshëm. Edhe pse prezantimi i saj në Shtëpiake e pa që ajo të bëhej e egër dhe e tretur, sezoni i saj i dytë na prezantoi me një Lea më të nënshtruar dhe të matur. Pastaj, kur ajo iu bashkua kastit për Real Housewives Ultimate Girls Trip, Lea ishte plotësisht e përkushtuar ndaj një stili jetese të matur. Me sa duket, jo të gjithë ishin dakord me këtë vendim.

Në RHUGT, Lea u përlesh me shokët e saj të castit për shkak të indiferencës së tyre ndaj maturisë së saj. Dhe rezulton, pijanec profesionist dhe ylli i Real Housewives of Miami, Marysol Patton ishte një nga njerëzit më pak mbështetës për Lean – edhe para se kamerat të fillonin të rrotulloheshin. E vërteta më në fund doli në sipërfaqe falë zhytjes së thellë të Vanity Fair në Bravo dhe Housewives.

Një tekst RHUGT nga Marysol që nuk duhej të ishte dërguar

Para se të nisej për në Tajlandë, Leah tha se mori një mesazh nga Marysol. Filloi mbështetëse, por përfundoi duke qenë kryesisht fyese. Marysol shkroi, “Unë mbështes maturinë tuaj padyshim dhe nuk mund ta bëja kurrë atë që bëni ju sepse nuk kam fuqinë tuaj të vullnetit dhe mrekullohem me atë që keni bërë!”

Më pas, teksti mori një kthesë të egër. Marysol vazhdoi, “Por në atë shënim do të doja që të ishe ende duke pirë. Kjo eshte e gjitha.”

Mund ta imagjinoni t’ia dërgoni atë mesazh një personi të matur? Me këtë kontekst, fillon të ketë kuptim pse Lea ishte e shqetësuar kur mbërriti në Tajlandë dhe u ofendua shpejt kur shtëpiake të tjera komentuan maturinë e saj. Dhe, nëse po e lexoni këtë dhe e gjeni veten duke vënë në dyshim besueshmërinë e Leas, ju lutemi vini re se Marysol e pranoi plotësisht dërgimin e këtij teksti para RHUGT.

Marysol i tha gazetës, “Po, e dërgova mesazhin me tekst. Kishte një kujtim kolektiv të vajzës që vraponte vërdallë duke hedhur pishtarë tiki dhe zhytje të dobët, dhe me këtë shpresoja të shkoja me pushime.”

Në raport, Lea shpjegoi se sa e vështirë ishte për të që të rikthehej përpara sezonit të 12-të të RHONY. Pas gati 10 vitesh maturi, ishte një punë më e madhe se sa e la. Pastaj, në sezonin e ardhshëm, gjyshja e saj vdiq. Stresi i gjithë kësaj e çoi atë në një episod të madh depresiv. Lea vendosi të kthehej në ekskluzivitetin Housewives për RHUGT, vetëm për t’u përshëndetur nga Marysol duke u përpjekur ta kthente atë në pije. Çfarë rrëmuje.

Ju mund të rijetoni sezonin e Marysol dhe Leas të Udhëtimit të Vajzave Ultimate Real Housewives në Peacock.