Teknikat e joshjes së Kody Brown kanë nevojë për punë

Klea

Teknikat e joshjes së Kody Brown kanë nevojë për punë

Gratë Motra fansat po përpiqen të mos shikojnë drejtpërdrejt në ekran si Kody Brown përpjekjet për të fituar Janelle Brown u rikthye për shkak të materialit që thjesht ishte shumë i mërzitshëm. Të dy padyshim kishin një nga më solidet nga katër martesat, pasi dashuria e tyre nuk ishte e rreme. Por Janelle më në fund e kuptoi se ajo meriton një kalorës me forca të blinduara të shndritshme, dhe jo një humbëse në alumin.

Është bërë me dhimbje e qartë se Kody e sheh veten si një Cyrano de Bergerac i ditëve moderne me aftësinë për të pëshpëritur asgjë të ëmbël në veshët e të dashuruarve të tij. Megjithatë, ky nuk është rasti, me teknikat e joshjes së Kody Brown që e bëjnë atë të duket më shumë si një zvarritës që përpiqet të fitojë favore.

Kody është i hutuar rreth pajtimit

TLC/YouTube

Gjatë një episodi të fundit, Kody mendoi pyetjen e vjetër—a ia vlente përpjekja për t’u rikthyer së bashku me gruan e tij të dytë? Janelle e ka shprehur veten me zë të lartë dhe të qartë, duke i thënë Kody disa herë: “Nuk e di se cila është marrëdhënia juaj me Robyn dhe Meri, por thjesht nuk jam e interesuar të përfshihem me ata njerëz.” Megjithatë, Kody vazhdon të përpiqet të joshë Janellën me joshjen e martesës shumëfishe. Megjithatë, koncepti ka ndryshuar shumë që nëna e gjashtë fëmijëve ta njohë atë.

Ajo që duhet të bëjë Kody është të vendosë Janellën në radhë të parë dhe të korrigjojë bashkimin e tyre të thyer. Në vend të kësaj, ai ende nuk ka mësuar nga gabimet e tij të së kaluarës, pasi ai shpenzon pothuajse të gjithë kohën e tij me Robyn dhe duke injoruar Janelle. Kody u ankua në divan, duke thënë: “E pyeta një herë Janellën, ‘Çfarë është? Pse nuk mund të pajtohemi? Le të përpiqemi dhe të pajtohemi. Pse nuk mundemi?’”

Sepse ti je një humbës, Kody, një humbës i madh.

Ndarja e gazit nuk është mënyra e re për të flirtuar

Si Kody ashtu edhe Janelle kanë akuzuar njëri-tjetrin se po përpiqeshin të ndiznin njëra-tjetrën pas përleshjes së tyre në erë, ku Janelle përdori disa fjalë të zgjedhura. Në vend që ta kthente Xhenelën si një partner normal, babai i 18 fëmijëve zgjodhi të dyfishohej, duke u thënë kamerave se ishte e trishtueshme të shihje se si Janelle është “zhveshur” me kalimin e kohës, duke pretenduar, “Unë nuk mund t’i bashkoj pjesët e enigmës. . Por unë do ta pyes përsëri javën tjetër nëse mund të pajtohemi. Dhe çdo herë është e dhimbshme. Ndoshta duhet të merrem më seriozisht me të, por çdo herë është si ‘Jo’”.

Kody duhet me të vërtetë të rritet dhe të bëjë një përpjekje nëse ai është serioz në lidhje me rikthimin e Janelle. Në vend që të luante kartën e viktimës, Kody mund të kishte marrë kontrollin, në fakt të kishte thirrur jo vetëm Janellën, por edhe fëmijët e tyre të përbashkët dhe t’i zgjidhte problemet e tyre. Me më pak tension, ishte shumë e mundur që Kody dhe Janelle mund të ishin kthyer në një vend të mirë.

Mjerisht, Kody ishte thjesht një Romeo i tmerrshëm.

Kody përdor shumë justifikime për dashurinë

Gratë Motra
(Fotografia: TLC/YouTube)

Kody nuk është një ninja dashurie ndërsa përpiqet të lundrojë në rrugën e tij për në Janelle, dhe bjondja po e vëren. Në vend që të linte shënime dashurie ose t’i dërgonte lule Janelle-s si falje, ai shpesh ka dyfishuar arsyen pse kishte zgjedhur të vepronte ashtu siç ishte. Gjithçka u bë e tepërt për Janelle, e cila ndau në një rrëfim se ajo mendonte se ai po e shantazhonte që të kishte një marrëdhënie të mirë me pjesën tjetër të grave të tij.

“Ndihet si diçka që ai po përpiqet të përdorë për të justifikuar sjelljen e tij,” tha Janelle. “Pse do të doja të kthehesha sërish bashkë me ju? Është faji juaj. Ju do të jeni një grua motër e keqe. Unë duhet të mbroj Robin.’ Sepse ai nuk ka lidhje me Merin.”

Nëse Kody thjesht mund të kishte kufizuar favorizimin e tij, ai mund të kishte pasur vërtet një shans për të bashkuar familjen e tij.

Kody harron data të veçanta

Janelle nuk është gruaja e vetme me të cilën Kody është shfaqur në një mënyrë të madhe. Një episod i fundit tregoi Kody duke bërë gabimin më të keq që mund të bëjë një bashkëshort, duke harruar përvjetorin e martesës. Pas 32 vitesh që ishin burrë e grua, do të mendonit se djali do të gjente datën e duhur. Ky është rregulli numër një kur bëhet fjalë për joshjen – bëjeni gruan tuaj të ndihet e rëndësishme. Meri tregoi se, vitet e fundit, Kody ka sqaruar se bashkimi ka qenë “më i detyrueshëm se çdo gjë tjetër”. Po, flisni për mungesën e romancës.

Në vend që Kody të planifikonte një takim romantik, i cili me siguri do të përfundonte me një natë me avull nëse do të dëshironte, Meri duhej të ishte e guximshme dhe të bënte lëvizjen e parë, duke thirrur burrin e saj dhe duke shpresuar se ai do të pranonte për darkë. Asnjë sasi e ëmbëlsirave të famshme të Merit Rice-Krispies nuk do ta kthente Kody-n në Princ simpatik.