Teddi sugjeron që Dorit Kemsley është 'i shkëputur nga realiteti'

Klea

Teddi sugjeron që Dorit Kemsley është ‘i shkëputur nga realiteti’

Dorit Kemsley ka pasur një sezon të vështirë në sezonin 13 të Real Housewives të Beverly Hills. Dikush mund të argumentojë se ribashkimi ka qenë edhe më i ashpër. Dhe tani, për të shtuar fyerjen ndaj lëndimit, Teddi Mellencamp po vjen për të.

Në të vërtetë, kur filloi Sezoni 13, gjërat ishin duke u nisur për Doritin. Fansat menduan se ajo ishte qesharake dhe e panë se talljet e saj rrëfyese ishin të drejta për paratë. Fatkeqësisht, Dorit nuk mundi ta mbante atë moment gjatë gjithë sezonit.

Tani, dy pjesë në ribashkim, kontributet e Dorit kanë qenë disi të goditura ose të humbura. Edhe Andy Cohen filloi të gogësiste gjatë një përgjigjeje të gjatë nga Dorit. Si i tillë, Teddi kishte disa mendime për këtë çështje.

Hipokrizia e Tedit dhe Tamrës ndaj Dorit

Në një episod të fundit të podcast-it të tyre, Teddi dhe Tamra Judge diskutuan shfaqjen e Dorit në ribashkimin e RHOBH deri më tani. Teddi këshilloi gjithashtu: “Dorit, duhet të marrësh pak përgjegjësi në faktin e nivelit të miqësisë me këto gra.”

Tamra ra dakord, duke u përgjigjur: “Më duket sikur Doriti është shkëputur [from] i gjithë grupi.” Për të cilën Teddi tha: “Unë mendoj se Dorit mund të jetë i shkëputur nga realiteti. Dua të them, nëse jeni në hapjen e tretë të Andit? Tamra e ndërpreu duke thënë: “O Zot, kur ai zuri gogësitë, unë fillova të kërcas.”

Teddi vazhdoi, “Kur e dini se jeni gati të filloni të flisni dhe ju jeni gogëzuar disa herë? Është koha për ta shkurtuar atë.” Tamra ra dakord edhe një herë dhe shtoi: “Ajo nuk e di se si.” Sigurisht, mund të theksohet se Teddi dhe Tamra janë pak a shumë tenxherja që i flasin kazanit.

Pikat që çdo grua ngriti janë pyetje lehtësisht që mund t’i kthejnë mbrapsht vetes. Më tej, ndoshta Tamra duhet të marrë parasysh nivelin e saj të miqësisë me familjarët e saj Real Housewives të Orange County. Ndoshta secila grua duhet të reflektojë për atë që nuk mund të mos thotë. Kuptohet, hipokrizia nuk i zhvlerëson domosdoshmërisht pikat e tyre kundër Dorit.

Ribashkimi i Sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills përfundon të mërkurën, më 13 mars, në orën 8/7c në Bravo.