Teddi Mellencamp zbulon imunoterapinë për melanomën 'nuk funksionoi'

Klea

Teddi Mellencamp zbulon imunoterapinë për melanomën ‘nuk funksionoi’

E di që flasim shumë për të Teddi Mellencamp, por kjo nuk do të jetë një nga ato raste. Ndërsa Teddi mund të mungojë nga Real Housewives of Beverly Hills, ajo është ende në përzierje duke ruajtur një miqësi me Kyle Richards. Ajo është gjithashtu bashkë-prezantuese e një podkasti të vogël të suksesshëm me emrin Two Ts in a Pod me Tamra Judge.

Teddi nuk është një nga ish-shtëpiaket më të dashura të Realit, megjithë qëndrimin e nxehtë të Lisa Rinna-s. Thënë kështu, ajo ka fansa dhe bën një punë të mirë për t’i mbajtur ata fansa të informuar. Një gjë që ajo ndan është diagnoza e saj e kancerit. Së fundmi ajo kishte detyrën e pafat të zbulonte një përditësim jo shumë të shkëlqyeshëm në udhëtimin e saj.

Vazhdoni të vazhdoni…

Në Instagram Story të Teddi-t, ajo u tregoi ndjekësve për një trajtim të ri që me sa duket nuk i funksionoi asaj. “Unë thjesht pata një të qarë të madhe,” filloi ajo. “Sapo mora thirrjen nga mjeku im se imunoterapia nuk funksionoi, nuk ishte e suksesshme.”

Siç mund ta dini, Teddi ka kancer të lëkurës në shpinë. Në shtator, Teddi zbuloi se së fundmi ishte diagnostikuar me melanomën e saj të trembëdhjetë në një vit. Saga filloi në tetor 2022 kur mjekët e saj kapën kancerin e fazës 2.

Në një përpjekje për ta fshirë atë, Teddi ka përdorur një krem ​​imunoterapie në përputhje me planin e saj të trajtimit. Meqenëse rezultatet nuk ishin ato që ajo donte, Teddi po shqyrton opsionet e tjera.

“Kështu që unë kam dy opsione të ndryshme. Unë ose mund të bëj një transplant të madh të lëkurës së stomakut ose të krahut tim, por është një rikuperim shumë i gjatë ose mund të shkoj dhe të bëj një operacion tjetër të heqjes së gjerë më 26 dhjetor. Dhe ata do të kenë një kirurg plastik që të hyjë gjithashtu sepse është një zonë e madhe dhe pastaj vazhdoni të merrni çeqet e mia çdo tre muaj,” shtoi Teddi.

“Pra, ja ku jemi. Kontrolloni lëkurën tuaj njerëz.”

Kjo është e frikshme dhe e frikshme dhe me çdo shpresë që procedura e radhës e Teddit të jetë e suksesshme. Dëgjoni këtë grua dhe kontrolloni lëkurën tuaj, njerëz.