Teddi Mellencamp vendos fokusin e saj për vitin 2024 mes betejës së melanomës

Klea

Teddi Mellencamp vendos fokusin e saj për vitin 2024 mes betejës së melanomës

Teddi Mellencamp flet për të gjitha llojet e dramës Bravolebrity në podkastin e saj Two T’s In A Pod. Por alumi i Real Housewives of Beverly Hills ka çështje serioze për të diskutuar kur bëhet fjalë për betejën dyvjeçare që ajo ka pasur me melanomën.

Teddi e ka përdorur platformën e saj në Instagram në atë kohë për të rritur ndërgjegjësimin për këtë çështje dhe për t’u lidhur me fansat e saj. Ndonjëherë, është një mesazh i papërpunuar dhe i sinqertë. Herë të tjera, Teddi është optimist dhe pozitiv. Dhe kjo është e gjitha pjesë e historisë së saj.

Teddi po punon për të qenë “vetja e saj më e fortë”

Së fundmi, ish-bravolebrity ka shpërndarë në Instagram një seri fotosh me bikini rozë. Njëra tregoi mbresë kirurgjikale nga prerja e saj më e fundit gjashtë javë më parë për të hequr melanomën e saj të trembëdhjetë.

Teddi zbuloi se i pëlqen të “zgjedh fjalën time për vitin”. Pasi “bënte vazhdimisht shaka” se fjala e saj për vitin 2024 “do të ishte “përballë”, ajo vendosi ta ndryshojë atë në “forcë”.

“[Cope] ishte mendësia ime pas të gjitha ngritjeve dhe uljeve nga gati dy vitet e mia të përballjes me melanomën,” shkroi alumi i RHOBH. “Sa herë që filloja të ndihesha sërish si ‘unë’, BAM, një tjetër ngrinte kokën e tij të shëmtuar. Një tjetër operacion në libra, një raund tjetër frike se mos mjafton për askënd – të gjitha erdhën në hije se si doja të ndihesha vërtet për veten time.”

“E kisha bindur veten se kjo gjendje e ankthit të vazhdueshëm dërrmues ishte unë i ri dhe thjesht duhej të mësoja ‘të përballoja’. Por e vërteta është, EFF THAT,” shpjegoi Teddi.

Aktualisht, Teddi është në një vend vërtet pozitiv nga pikëpamja mjekësore dhe është “u lejuar të bëjë çfarëdo që të jetë [she] dëshiron” gjashtë javë pas operacionit.

“Dhe unë dua të jem i fortë. Unë do të jem i fortë”, deklaroi ajo.

Bashkë-prezantuesi i podcast-it Two T’s In A Pod renditi një seri pyetjesh negative që e rëndojnë herë pas here, duke përfshirë “po sikur të vdes?” Por Teddi shpjegoi mentalitetin e saj të ri.

“Tani jam duke u fokusuar se si mund të jem versioni më i fortë i mundshëm për mua”, zbuloi ajo. “Po angazhohem të jem në formën më të mirë mendore dhe fizike që mund të jem. Këtë vit fokusi im kryesor (përveç familjes sime) do të jetë të bëhem vetvetja ime më e fortë deri më tani.”

Më në fund, trajneri i llogaridhënies u kthye te rrënjët e saj dhe tërhoqi atë që e bëri atë kaq të suksesshme.

Ajo shtoi, “E nisa këtë Instagram 9 vite më parë për të mbajtur veten përgjegjës për ndryshimin e jetës sime. Po e bëj përsëri të gjithë tani.”